Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Όταν η κορυφή προκαλεί ζαλάδες


redplanet
Το κοντέρ αρχίζει να μετράει αντίστροφα τώρα... Οι δηλώσεις τους θυμίζουν δήθεν επιβήτορα, ο οποίος κοκορεύεται για τις σούπερ επιδόσεις του, αλλά την ώρα των αποδείξεων και ειδικά αν η γκόμενα είναι ζόρικη, τότε "μαζεύεται" και αρχίζει τα "μα και μου" για να αποφύγει την συνεύρεση.
Όταν η κορυφή προκαλεί ζαλάδες
Ο παραπάνω παραλληρισμός με την ομάδα που φοράει τα πράσινα, φανταζόμαστε ότι πέρασε από το μυαλό σας τις δυο τελευταίες εβδομάδες. Τα "τρένα" που δεν σταματούν ποτέ και πουθενά, αρχίζουν σιγά-σιγά τις... απεργίες, ο "εκτελεστής" με το μαλλί-κοκοράκι στα μεγάλα ματς θυμίζει Θοδωρή Αρμύλαγο στα καλά του και οι γκέλες έρχονται με την ίδια συχνότητα που τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μάς ανακοινώνει το πόσο αντι-Ολυμπιακός είναι.

Με τούτα και με εκείνα, το -8 έγινε -6 και ενώ απομένουν δέκα ματς και μέσα σε αυτά είναι και το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό (να το κάνουμε -3 για την ευκολία της συζήτησης;), ενώ ο πράσινος "επιβήτορας" βγαίνει "μάπα το καρπούζι" και μένει στα... προκαταρκτικά. Όταν έχει χιλιογραφτεί ότι η κορυφή τούς προκαλεί παραζάλη και τρόμο, κάποιοι έλεγαν ότι τα βλέπουμε οπαδικά, όμως έρχεται το άτιμο το χορτάρι να καταδείξει τις αδυναμίες τους και το πόσο μικρή καρδιά έχουν στα μεγάλα ματς, που οι νίκες πρέπει να έρθουν για να διαφανεί ότι δήθεν είναι τα αφεντικά για τον τίτλο.

Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε ο Ολυμπιακός καλύτερος, ούτε ξεχνιούνται οι άθλιες εμφανίσεις και τα κενά στο ρόστερ. Φυσικά, ούτε η νέα γκέλα του ΠΑΟ σημαίνει ότι ξαφνικά έγιναν οι Πειραιώτες φαβορί για την κορυφή. Κάθε άλλο, απλά πρέπει όλοι να πιστέψουν ότι η ανατροπή είναι δυνατή, αν έρθουν οι νίκες σε ΟΛΑ τα παιχνίδια. Το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων είναι πιο βατό σε σχέση με τους πράσινους, είναι σίγουρο ότι το άγχος τούς έχει κυριεύσει διότι είναι φαβορί (τρέμουν και μόνο με την ιδέα ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν Κούπα έπειτα από πέντε χρόνια), επομένως οφείλουν όλοι να συστρατευτούν για να μείνει η ομάδα ενωμένη και έτοιμη για μάχη.

Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν εμπνέει, ούτε βγάζει μάτια με την απόδοσή του, όμως στο ματς με τον Πανιώνιο η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής. Νίκησε, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, είχε δυο ατυχίες με τραυματισμούς, παρόλα αυτά το τρίποντο ήρθε και η ψυχολογία ανέβηκε. Την άλλη εβδομάδα, η νίκη με το Λεβαδειακό πρέπει και ΘΑ έρθει, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει στη Λάρισα, με τους Θεσσαλούς να θέλουν βαθμούς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε (πολύ σωστά) την κριτική του όλο αυτό το διάστημα και τα λάθη επισημάνθηκαν απ' όλους. Όμως, τώρα είναι ώρα για μάχη, διότι το -6 καλύπτεται σε δέκα αγωνιστικές. Αν έρθει το φετινό... χαμένο πρωτάθλημα, θα είναι σαφώς η στιγμή για την μαζική τους αυτοκτονία, ενώ η ΒΙΑΝΕΞ των μπασκετικών θα κάνει χρυσές δουλειές για να "ικανοποιήσει" τις ανάγκες του πράσινου κόσμου...

Βλέπουν την καταστροφή να έρχεται και βγάλανε τα μαχαίρια!


rednews

Τάσεις αυτοκαταστροφής έχουν στον Παναθηναϊκό. Μόλις είδαν τον Ολυμπιακό να φτάνει στους 6 βαθμούς (ακόμα και τώρα φοβούνται ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα) άρχισαν να καταφέρονται ο ένας κατά του άλλου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το Χ στο ΟΑΚΑ δήλωσε: "Είδα παράγοντες του Παναθηναϊκού, στην εξέδρα, να χαίρονται για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ξέρουν, όμως, πως είτε είναι παναθηναϊκοί, είτε ολυμπιακοί, εμείς θα συνεχίσουμε να νικάμε. Στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα".
Από την άλλη πριν από τον αγώνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να μας πείσει και πάλι ότι δεν είπε αυτά που είπε για τον Κόκκαλη και είδατε όλοι στο αποκαλυπτικό video του Red News.
Ο δε Νικόλαος Πατέρας δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση: Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. 'Οσο είμαι εγώ στην προεδρία, προσπαθώ να επαναφέρω την ομαλότητα. Κάθε μέτοχος έχει τη δική του γνώμη.Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι από τη στιγμή που δεν αφορά εμένα, δεν αναφέρθηκε το όνομά μου, όπως συνέβη με τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ξαναλέω ότι κάθε μέτοχος έχει τη δική του γνώμη".

Α ρε τι έχει να γίνει άμα πλησιάσει και άλλο ο Ολυμπιακός. Σας βλέπω να μαχαιρώνετε ο ένας τον άλλον.

Πάλι τραυματίας το Ντούντου


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΛΜΑ
Πέρσι ήταν σιδερένιος, φέτος όμως είναι γυάλινος το Ντουντού στον Ολυμπιακό. Ένα μέσα, (που δε φαίνεται καν) και πέντε έξω... Απροπονησιά σ' όλο της το μεγαλείο. Νοκ άουτ και ο...



...Ντάμπισιρ που έφαγε κουτουλιά στο ζυγωματικό που πρήστηκε άσχημα.

Να η επίσημη ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ


Αυτό είναι το επίσημο σάιτ της Βιγιαρεάλ όπου ανακοινώνεται η απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την Ισπανική ομάδα. Δεν έχει ακόμα βρεθεί ο αντικαταστάτης του, που θα βρεθεί σε λίγες μέρες.

Τέλος ο Βαλβέρδε από την Βιγιαρεάλ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ αποτελεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ισπανική ομάδα απέλυσε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού μετά την τελευταία ήττα του «κίτρινου υποβρυχίου» από την Οσασούνα με σκορ 2-0. Τα κακά αποτελέσματα της ομάδας έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Βαλβέρδε, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει η Βιγιαρεάλ μεσούσης της περιόδου.

Στο πρόσωπο του Μίκαελ Λάουντρουπ βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του 46χρονου τεχνικού. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να συνδεθεί το όνομα του με τον Ολυμπιακό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν υπηρεσιακό προπονητή (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς) στο τιμόνι τους και ο δεύτερος το γεγονός ότι οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αναπολούν αρκετά τακτικά το διάστημα που εκείνος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
sport-fm

Τοροσίδης: Νίκη ψυχολογίας


Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των ερυθρολεύκων έπαιξε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Με τον συμπαίκτη τους συμφώνησαν Μαρέσκα και Ραούλα Μπράβο...



...ενώ ο Ντάρμπισαϊρ τόνισε πως σημασία έχει η νίκη και έχει ποιος έβαλε το γκολ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι η νίκη επί του Πανιωνίου ήταν κυρίως ψυχολογικής σημασίας. "Περισσότερο ψυχολογικής από βαθμολογικής. Οι βαθμοί παίζουν ρόλο, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια νίκη κυρίως για λόγους ψυχολογίας, τόνισε ο Τοροσίδης που αποχώρησε από το παιχνίδι με κάκωση στο άκρο του δεξιού ποδιού.

Ο Ντάρμπισαϊρ, που σημείωσε και το πρώτο του φετινό γκολ, τόνισε: "Δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το γκολ. Σημασία έχει η νίκη. Τα δώσαμε όλα. Για την αλλαγή του. Είχα πονοκέφαλο, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι ήταν καλύτερα να βγω. Ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες".

Στον τομέα ψυχολογία στάθηκε κι ο Εντσο Μαρέσκα. "Ήταν μια σημαντική νίκη. Είναι πάντοτε σημαντικό να κερδίζεις γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή. Ελπίζουμε για το καλύτερο", τόνισε ο ιταλός.

Ο Ραούλ Μπράβο από την πλευρά του, τόνισε: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για να ανέβει η ψυχολογία μας. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είχαμε αυτές τις στιγμές και γι' αυτό είναι σημαντική η νίκη. Όταν αλλάζεις προπονητή οι παίκτες ανεβαίνουν γιατί καταλαβαίνουν πως για να αλλάξει προπονητής, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε και βάλαμε και το γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και μας πίεσαν οι αντίπαλοι".

Ο Λεονάρντο τέλος, δήλωσε: "Ηταν ένα δύσκολο ματς και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η ομάδα από εδώ και στο εξής θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Συνεχίζουμε, θα βρούμε τον ρυθμό μας. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα".

http://www.sport.gr

Ολυμπιακός - Άρης 82-77

Επιμέλεια: Στέλιος Κυριάκογλου


Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τον Άρη με 82-77 στο ΣΕΦ, παραμένοντας στην κορυφή της Α1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Ολυμπιακός - Άρης 82-77
Το τρίποντο του Τεοντόσιτς στο 77-77 έλυσε το γόρδιο δεσμό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε 82-77 του Άρη στο ΣΕΦ. Χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση στη μεγαλύτερη διάρκεια οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν ένα επιμέρους 20-6 στην τρίτη περίοδο για να πάρουν τα ηνία. Κορυφαίος ο Τσίλντρες με 19 πόντους, δεν έχανε σουτ ο Κλέιζα με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, πολύ καλός ο Βούιτσιτς με 11 πόντους, καθοριστικός ο Τεοντόσιτς με 10 πόντους και το τρίποντο στο τέλος.

Κατώτερη του αναμενόμενου για ακόμη μια φορά εφέτος η προσέλευση του κόσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνοι, 7 η ώρα το βράδυ της Κυριακής δεν είναι και η πιο προσελκυστική ώρα έναρξης για έναν αγώνα μπάσκετ. Αλλά, μια ομάδα που προέρχεται από τη νίκη στη Βιτόρια που ανοίγει το δρόμο για το φάιναλ φορ του Παρισιού, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, που έχει στη σύνθεσή της ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και κυρίως ένα σύνολο που αποδίδει χορταστικό, θεαματικό μπάσκετ θα έπρεπε να έχει τη ζεστή και πλήρη συμπαράσταση των φίλων της. Αναμφισβήτητο φάουλ είναι αυτή η συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων προς την ίδια την ομάδα τους.

Τα alley-hoop από «Τσίλι» και Μίλος

Ίσως αυτή η μέτρια προσέλευση και η σχετικά… κρύα ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ να απογοήτευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Όταν προσφέρεις θέαμα, όταν συλλέγεις νίκες, όσο επαγγελματίας και να είσαι, θέλεις την αναγνώριση από τον κόσμο για να συνεχίσεις στο ίδιο επίπεδο. Ο Άρης, αντίθετα, παρουσιάστηκε με μεγαλύτερο κίνητρο και με περίσσεια αγωνιστικότητας. Τρεις διαδοχικές ασίστ του Τεοντόσιτς ήταν αυτές που έβαλαν για πρώτη φορά μπροστά τον Ολυμπιακό. Οι δυο πρώτες κατέληξαν σε alley-hoop καρφώματα του Τσίλντρες και η τρίτη σε εύκολο λέι-απ ύστερα από πικ-εν-ρολ του Σχορτσιανίτη για το 13-9. Ο Big Sofo, αν και γνώριζε ότι λόγω της απουσίας του Μπουρούση (κάταγμα στη μύτη) θα είχε την ευκαιρία και το χρέος να αγωνιστεί περισσότερο, υπέπεσε γρήγορα σε δυο προσωπικά φάουλ και αντικαταστάθηκε. Δυστυχώς, είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Big Sofo δεν έχει ανάσες και δεν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση.

Κυριάρχος Μπετς

Με τον Μπετς να έχει στήσει το δικό του… πάρτι κάτω από τις δυο ρακέτες, ο Άρης με καλάθι του Μάιλς προσπέρασε στο 15-17. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν στο πρώτο δεκάλεπτο ήδη 6 επιθετικά ριμπάουντ, κυρίως χάρη στους Μπετς και Κακιούζη, αλλά και την αδράνεια απόρροια της χαλαρότητας των Πειραιωτών. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι δυο παίκτες, των οποίων αθροιστικά τα χρόνια είναι περί τα… 70, έκανα ό,τι ήθελαν στο «ζωγραφιστό» και στις δυο άκρες του παρκέ; Ο Τσίλντρες και ο Βούιτσιτς επανέφεραν τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού στο σκορ, 22-21, με τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Κακιούζης από τα (πολύ) παλιά

Ο Κακιούζης συνέχιζε να ταλαιπωρεί την «ερυθρόλευκη» άμυνα, σκοράροντας 10 πόντους στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου. Ο 34χρονος φόργουορντ είχε ως εκείνη τη στιγμή 16 προσωπικούς πόντους, από τα… εφηβικά του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας είχε να καταγράψει τέτοια επίδοση ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής ομάδας. Ο Άρης έλεγχε τον ρυθμό και το σκορ, 26-31, με τον Μάιλς να ανεβάζει τη διαφορά στο 28-35. Με έξι διαδοχικούς πόντους από τον Κλέιζα (καλάθι και φάουλ, τρίποντο στην επόμενη φάση) ο Ολυμπιακός πλησίασε σε 34-35, ωστόσο ο Άρης εξακολουθούσε να προστάζει αυτός το τέμπο και με όπλο τις σύνθετες άμυνες του Ντ. Μπλατ έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος 38-43.

Το επιμέρους 20-6

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στις αρχές της επανάληψης πίσω 41-48. Τα περιθώρια είχαν αρχίσει να στενεύουν, οπότε πλέον απαιτείτο συγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, δυο συστατικά που έλειπαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Πράγματι, οι «ερυθρόλευκοι» σταμάτησαν να επιτρέπουν στον Άρη δεύτερες επιθέσεις, του απαγόρευσαν τα ελεύθερα σουτ, βελτίωσαν τις περιστροφές τους και διαμέσου της άμυνας κατάφεραν να τρέξουν και να βρουν λύσεις στην επίθεση. Με ένα επιμέρους σκορ 20-6 πήγαν το σκορ στο 61-54. Σε αυτό το διάστημα, σταθερά καλοί επιθετικά οι Τσίλντρες, Τεοντόσιτς και Βούιτσιτς, ενώ το ξέσπασμα ήρθε με μια-δυο φάσεις του Σχορτσιανίτη, ο οποίος διασκέδασε τις μέτριες εντυπώσεις της πρώτης περιόδου. Ο Big Sofo σκόραρε ένα εντυπωσιακό καλάθι και φάουλ και κατόπιν φιλοδώρησε με τάπα τον Κλαρκ που οδήγησε σε «ερυθρόλευκο» λέι-απ στην άλλη άκρη του παρκέ. Μετά από 30 λεπτά το ταμπλό έδειχνε 63-56.

Το τρίποντο του Μίλος

Τρίποντο από τον Χατζηβρέττα (τα… άκουσε από την εξέδρα ο πρώην «πράσινος») ο Άρης πλησίασε στο 63-61. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έβρισκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα των φιλοξενουμένων. Εύστοχο σουτ από τα 6μ25 από τον Βασιλόπουλο, καταπληκτικό κάρφωμα και φάουλ από τον «Τσίλι» και δυο μαζεμένα καλαθάκια από τον Κλέιζα έγραψαν το 75-67. Κι εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, ο Άρης δεν ήταν ακόμη έτοιμος να καταθέσει να όπλα. Με ένα επιμέρους 10-2 (!) οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στους 77 πόντους, κάτι περισσότερο από ένα λεπτό για την τελευταία κόρνα! Δράστες της ανατροπής οι Πάουνιτς (τρίποντο), Μάιλς (βολές) και κυρίως Ρίτσαρντσον (3/3 βολές και καλάθι). Εκεί… ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό με ένα ακόμη καθοριστικό σουτ ο συνήθης ύποπτος… Μίλος Τεοντόσιτς. Ο Σέρβος άσος δεν δίστασε να πάρει ακόμη ένα μεγάλο σουτ και να ευστοχήσει για τρεις πόντους από τη γωνία για το 80-77. Ο Άρης σάστισε, αναλώθηκε σε λανθασμένες επιλογές και ο Κλέιζα σφράγισε από τη γραμμή των βολών τη νίκη με 82-77.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 38-43, 63-56, 82-77

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 2, Πεν 2, Τσίλντρες 19, Βούισιτς 11, Τεόντοσιτς 7 (1), Χαλπερίν 3 (1), Κλέιζα 20 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος 7 (1), Σχορτσιανίτης 6.

Άρης (Μπλατ): Κλαρκ 2, Μάιλς 14, Μπετς 12, Λάμποβιτς, Ρίτσαρντσον 13, Χατζηβρέττας 3 (1), Ντικούδης, Πάουνιτς 10 (2), Κακιούζης 19 (3), Μπάρλος 4.

Μπάντοβιτς: «Κάτι αλλάζει»

(Photo: Action Images). eshop ad

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου (1-0) στη Νέα Σμύρνη διατηρεί τους Πειραιώτες όρθιους αγωνιστικά και ψυχολογικά. «Κάτι αλλάζει στην ομάδα…», ήταν το σχόλιο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Δεν πρέπει να τον “σταυρώσουμε” για ένα λάθος», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αναφερόμενος στον Ντάτολο και την επιπόλαια αποβολή του στο 51’ του αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπάντοβιτς:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς βάσει του γεγονότος ότι πάνω από 40 λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο (σ.σ. αποβλήθηκε στο 51’ ο Ντάτολο). Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, πρεσάραμε και είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας αλλά και θέληση και πάθος για τη νίκη. Ο αντίπαλός μας δυσκολεύτηκε αρκετά στο συγκεκριμένο διάστημα και θεωρώ πως εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Μετά την αποβολή του Ντάτολο αναγκαστήκαμε να οπισθοχωρήσουμε, αλλά η αμυντική μας οργάνωση ήταν πολύ καλή. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησαν και οι αλλαγές που κάναμε. Στο τέλος κινδυνέψαμε σε δύο φάσεις του Πανιωνίου. Η σημερινή μας νίκη δείχνει ότι αλλάζουν κάποια πράγματα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις και από δω και πέρα θέλουμε να δουλέψουμε στην τακτική και στην προπόνηση προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για την αποβολή του Ντάτολο: «Δε πρέπει να τον “σταυρώσουμε”, είναι λίγες μέρες στην ομάδα, έγινε ένα λάθος, θα τον στηρίξουμε, θα του μιλήσουμε για να μη το επαναλάβει».

Για την αλλαγή του Νταρμπισάιρ στο ημίχρονο: «Δεν ένιωσε καλά από μια αγκωνιά που δέχθηκε (σ.σ. από τον Σκούφαλη) στο πρώτο ημίχρονο, ένιωσε πόνους στο κεφάλι, ζήτησε αλλαγή και δεν θελήσαμε να ρισκάρουμε».

Για τον Λεντέσμα: «Προέρχεται από εγχείρηση και έλειπε για αρκετό διάστημα από την ομάδα. Ο Λεντέσμα ηρέμησε το παιχνίδι μας και είχαμε καλή κυκλοφορία και ηρεμία στο χώρο του κέντρου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

sport-fm

Λιοντάρια πήραν το διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη!


Σταύρος Κουράκος

ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ 1-0 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΣΤΟΥΣ 6 ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ...Επανήλθε στις νίκες ο Ολυμπιακός και μάλιστα μέσα από σωρεία δυσκολιών και απρόσμενων καταστάσεων. Παίζοντας με 10 παίκτες για 40 λεπτά από ανόητη αποβολή του Ντάτολο και με 2 αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμούς του Ντάρμπισαϊρ και του Ντουντού, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη, κερδίζοντας τον Πανιώνιο με 1-0, για την 20η αγωνιστική της Superleague. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 7' ο Ντάρμπισιρ. Ο Νικοπολίδης στο 94' έσωσε τον Ολυμπιακό από την ισοφάριση. Το παιχνίδι διεκόπει για 10 λεπτά από επεισόδια των οπαδών του Πανιωνίου.

Πλέον η διαφορά μειώθηκε στους 6 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Με αρκετές αλλαγές ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Κάτω από τα δοκάρια δεν αλλάζει ποτέ ο Νικοπολίδης, όπως και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μέλμπεργκ και Αβραάμ. Από εκεί και πέρα ο Μπράβο αριστερά στην άμυνα με τον Τοροσίδη δεξιά. Στο κέντρο Ντουντού, Στολτίδης και Μαρέσκα, με τον Ζαϊρί δεξιά και τον Ντάτολο αριστερά. Μοναδικός προωθημένος ο Ματ Νταρμπισάϊρ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι. Στο 7' ο Μπράβο έβγαλε μία σέντρα, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Καστελιόνε, άλλαξε πορεία εκεί όπου πετάχτηκε ο Ντάρμπισαϊρ και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους.

Στην συνέχεια ο Πανιώνιος επιχείρησε να βγει στο προσκήνιο. Στο 20' ο Νικοπολίδης πρόλαβε τον Μπάλαμπαν και έδιωξε την μπάλα, ενώ στο 24' ένα σουτ εκτός ισορροπίας του Νικολάου έφυγε άουτ.
Στο 35' μετά από μία ακόμα εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντάτολο, ο Στολτίδης πιάνει την γυριστή κεφαλιά, όμως η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

Παρότι ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού ο Ντάτολο έκανε μοιραίο λάθος αφού στο 50' δεν άφησε να εκτελεστεί φάουλ με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί. Ακολούθως για ρίψη αντικειμένων και κροτίδων το παιχνίδι διεκόπει για 10 λεπτά, αφού οι διαιτητές έφυγαν για τα αποδυτήρια.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό πλέον με 10 παίκτες να προσπαθεί να κρατήσει το προβάδισμα.
Στο 77' ο Πανιώνιος έχασε κορυφαία ευκαιρία με τον Μπάλαμπαν να κερδίζει την κόντρες μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, να πιάνει και το συρτό σουτ, όμως η μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 94' σε μία κόντρα από τον Στολτίδη ο Νικοπολίδης έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ, κρατόντας τη νίκη για τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπεθέρα, Μανιάτης, Μπαρόνι, Λάτκα, Ομο, Σκούφαλης (66' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε (77' Κούκετς), Σιόβας (46' Μπουβάλ), Νικολάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού (67' Λεντέσμα), Στολτίδης, Μαρέσκα (52' Λεονάρντο), Ντάτολο, Ζαϊρί, Ντάρμπισαϊρ (46' Ντιόγκο).

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΟΥ Σ. ΚΟΚΚΑΛΗ

Ρεπορτάζ : Δ. Ζακχαίος
(από το Βήμα της Κυριακής)


Δεν έχει βρεθεί πολλές φορές επί των ημερών του κ. Σωκράτη Κόκκαλη σε δίνη σημαντικών προβλημάτων ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Εσχάτως, όμως, όσες φορές καταγράφεται οποιαδήποτε αγωνιστική κρίση, αυτομάτως ξεκινά συζήτηση για την επόμενη ημέρα των Ερυθρολεύκων (και σε ιδιοκτησιακό-διοικητικό επίπεδο) με έντονη φημολογία και διάφορα σενάρια για ενδεχόμενη αποχώρηση του προέδρου και μεγαλομετόχου από τα ηνία της πειραϊκής ΠΑΕ. Φυσικά το τι σκέφτεται ή προτίθεται να πράξει...
ο 71χρονος κ. Κόκκαλης το ξέρει μόνον ο ίδιος. Ωστόσο, η συζήτηση για το αύριο του συλλόγου δεν είναι... ουρανοκατέβατη ούτε δημιούργημα των ΜΜΕ! Την ξεκίνησε ο ίδιος ο κ. Κόκκαλης όταν στις 14 Ιουνίου 2007, σε μια συγκινησιακά
φορτισμένη συνέντευξη Τύπου, παρέδιδε τα ηνία στον πρεσβύτερο γιο του κ. Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος αναλάμβανε (εκτός από αντιπρόεδρος) διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. Δύο χρόνια αργότερα (Ιούνιος 2009), το «θέμα» άνοιξε εκ νέου, με κάθε επισημότητα, όταν μέσω γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκηρύχθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να μπουν νέοι «παίκτες-επενδυτές» στην ΠΑΕ.
Το «πολυμετοχικό παιχνίδι» αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη υπόθεση για τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη. Αρχικά η αύξηση του ΜΚ προσδιοριζόταν (βάσει αποτίμησης από ειδική εταιρεία) σε 68- 70 εκατ. ευρώ, ακολούθως η ΓΣ της ΠΑΕ αποφάσισε αύξηση κατά 42 εκατ. ευρώ και τελικά με νέα ΓΣ το ποσόν ορίστηκε στα 26 εκατ. ευρώ.
Είχαν προηγηθεί επιστολές σε περίπου 20 οικονομικά επιφανείς επιχειρηματίες ολυμπιακών φρονημάτων με περιορισμένη (αν όχι αποκαρδιωτική) ανταπόκριση, καθώς και επαφές του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τους αδελφούς κκ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο (είναι πλέον αφεντικά του μπασκετικού Ολυμπιακού) και δύο συναντήσεις του κ. Κόκκαλη με τον εφοπλιστή κ. Ευάγγελο Μαρινάκη (ήταν παλαιότερα πρόεδρος- χρηματοδότης του τμήματος βόλεϊ των Ερυθρολεύκων) για την πιθανή είσοδό τους στα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Τελικά οι προαναφερθείσες κινήσεις δεν ευοδώθηκαν και σε δεύτερη φάση επήλθε συμφωνία (ανακοινώθηκε στις 29.10.2009) με τον επιχειρηματία κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος απέκτησε το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και μπήκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός με ποσοστό 9,9% αντί συνολικού τιμήματος περίπου 25 εκατ. ευρώ. Διότι, όσο κι αν διαφωνεί μερίδα της ερυθρόλευκης κερκίδας, η «ιδέα» Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να είναι (και) Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, για την επόμενη ημέρα της οποίας είναι δεδομένο από τα ίδια τα προαναφερθέντα γεγονότα ότι ασχολείται ο κ. Κόκκαλης.
Η φημολογία περί αποχώρησης
Από την περασμένη Τετάρτη άναψαν πάλι οι σχετικές συζητήσεις και οργίασε η φημολογία με αφορμή την παρουσία του κ. Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά. Τελικά, μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός διέψευσε «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί αποχώρησης του κ. Σωκράτη Κόκκαληαπό την ομάδα ». Πρόσθεταν μάλιστα με έμφαση ότι στο δίωρο της παραμονής του στα γραφεία της ΠΑΕ το τηλεφωνικό κέντρο πήρε φωτιά από οπαδούς της ομάδας που, ακούγοντας τη φημολογία περί της ενδεχόμενης αποχώρησής του, καλούσαν τον κ. Κόκκαλη να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να μην υποκύψει στις αντιδράσεις της οπαδικής μειοψηφίας. Είχε προηγηθεί μπαράζ σεναρίων από τα ηλεκτρονικά μέσα για το ενδεχόμενο της αποχώρησης ή παραίτησης του κ. Κόκκαλη από την προεδρία, με δύο κοινούς παρονομαστές: α) Την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας που έχει ως αποτέλεσμα τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. β) Την αμφισβήτηση προσωπικά του κ. Κόκκαλη από μερίδα οπαδών στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην ήττα της περασμένης Κυριακής από τον ΠΑΟΚ, όπου καταγράφηκαν (για πρώτη φορά τόσο έντονα) φωνές διαμαρτυρίας εναντίον του.
Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήταν δύο. Το ένα εμφάνιζε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, πεισμωμένο από τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας, όχι απλώς να μην εγκαταλείπει τα ηνία του Ολυμπιακού, αλλά να ετοιμάζεται για αντεπίθεση, η οποία πιθανώς θα περιελάμβανε και αλλαγές (κατά κάποιους σαρωτικές) στη δομή της διοίκησης, αγωνιστικό σχεδιασμό τριετίας με προπονητή «τύπου Βαλβέρδε » κ.λπ.
Το άλλο σενάριο ήταν ακριβώς αντίθετο! Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Κόκκαλης φερόταν απηυδισμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην εφετινή σεζόν και εξετάζει το ενδεχόμενο (και τον τρόπο) της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Είτε παραχωρώντας το διοικητικό κομμάτι είτε πουλώντας τις μετοχές του...
Η προσπάθεια ανασύνταξης
Τελικά την περασμένη Παρασκευή ο κ. Κόκκαλης μετέβη στον Ρέντη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, όπου όμως δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Από την ΠΑΕ «μοιράστηκε» μια τοποθέτηση του προέδρου η οποία ανέφερε: « Ολοι μαζί, παίκτες, πρόεδρος και φίλαθλοι πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την εφετινή χρονιά ». Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων ο κ. Κόκκαλης φέρεται να (τους) είπε: « Μπορεί κάποια πράγματα να μη μας έχουν πάει καλά, αλλά θα τα φτιάξουμε όλοι μαζί και το εννοώ. Ενα πράγμα θέλω από εσάς:Οπως ο κόσμος δεν ξεχνά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, έτσι δεν πρέπει να το ξεχνάτε και εσείς και πρέπει να το δείχνετε σε κάθε παιχνίδι».
Το αν και τι ακριβώς θα συμβεί, είναι θέμα που θα το δείξουν οι εξελίξεις όποτε προκύψουν. Ας δούμε όμως τα πρόσωπα που συνθέτουν το ερυθρόλευκο ποδοσφαιρικό παζλ, και ειδικότερα εκείνους που έπαιξαν, παίζουν και ενδεχομένως θα διαδραματίσουν ρόλο και στην επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού. Κάποιοι εξ αυτών είναι μαζί του πολλά χρόνια, ενώ εσχάτως μέλη της οικογένειας τού κ. Κόκκαλη έχουν μπει δυναμικά στα κοινά του συλλόγου και κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως παράγοντες της ομάδας. Κοινώς, ιδού όλοι οι άνθρωποι του προέδρου!

Μέλμπεργκ: «Ίσως σταματήσω στον Ολυμπιακό»


Ανοιχτό άφησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. «Θα είμαι 35 ετών όταν λήξει το συμβόλαιο μου το 2012. Βέβαια, είμαι υγιής και παίζω καλά εδώ και μερικές σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σουηδός αμυντικός ...
στο «ΒΗΜΑΜΕΝ». «Τώρα ο Ολυμπιακός είναι μία ακόμα ευκαιρία στην καριέρα μου», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Μέλμπεργκ:

Είναι αλήθεια ότι μέχρι τα 15 σου έπαιζες μόνο τένις και το όνειρο σου ήταν να παίξεις στο Γουίμπλεντον;

«Ναι, αλλά τελικά δεν ταίριαζε τόσο πολύ στον χαρακτήρα μου. Μέσα μου είμαι πολύ πιο επιθετικός απ' όσο φαίνεται και απ' όσο χρειάζεται για ένα άθλημα όπως το τένις και το γκολφ. Στο τένις είτε θέλεις ένα πόντο για να κερδίσεις το ματς είτε ένα πόντο για να το χάσεις πρέπει να είσαι το ίδιο ήρεμος. Εγώ δεν είμαι έτσι θυμώνω πάρα πολύ».

Και όμως, φαίνεσαι συνεχώς πολύ ήρεμος;

«Μπορεί να μοιάζω ήρεμος αλλά δεν είμαι. Είμαι ευέξαπτος. Δεν θυμώνω ποτέ στην εκτός ποδοσφαίρου ζωή μου. Μόνο στο ποδόσφαιρο μπορώ να εκνευριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όταν ήμουν νεότερος δημιουργούσα συνέχεια προβλήματα στο γήπεδο. Ήθελα να κερδίζω ακόμα και στα ματς που παίζαμε στα διαλείμματα στο σχολείο».

Στα 19 σου μεταγράφηκες στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και μετά από ένα χρόνο ήρθε η μεταγραφή στην Ισπανία. Πως ήταν τα πρώτα χρόνια της καριέρας σου;

«Ήμουν 20χρονών, έφυγα από την οικογένεια μου και τους φίλους μου και ήταν πολύ δύσκολα. Ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της καριέρας μου. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν τα μοναδικά δύσκολα χρόνια. Το Σανταντέρ ήταν μικρή πόλη και δεν ήξερα τη γλώσσα. Συνήθισα όμως. Σιγά σιγά άρχισα να παίζω καλά στην ομάδα και συνήθισα».

Θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό το 2012;

«Μάλλον. Θα είμαι 35 ετών όταν λήξει το συμβόλαιο μου το 2012. Βέβαια, είμαι υγιής και παίζω καλά εδώ και μερικές σεζόν. Είχα μία εξαιρετική χρονιά πέρσι με την Γιουβέντους. Έπαιξα πολλά καλά παιχνίδια. Όταν παίζεις έτσι δεν σκέφτεσαι την ηλικία σου ούτε πότε θα σταματήσεις».

http://www.sport-fm.gr/

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πακέτο εισιτηρίων




Από τη Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί μας να εξασφαλίσουν το πακέτο εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο κόσμος του Θρύλου, θα έχει τη δυνατότητα να πάρει το πακέτο εισιτηρίων για τα ματς της Ευρωλίγκα κόντρα σε Κίμκι, Τσιμπόνα και Κάχα Λαμποράλ, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη δημιουργία και διάθεση προς τους φιλάθλους μας ενός ειδικού και ιδιαίτερα ελκυστικού πακέτου εισιτηρίων για τους ερχόμενους αγώνες της ομάδας για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 1/2/2010 στις 10:00 θα είναι διαθέσιμα από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ πακέτα εισιτηρίων των 3 εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το Top 16 της Euroleague! 3 πολύ σημαντικοί εντός έδρας αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη πρόκριση της ομάδας στα play offs της Ευρωλίγκα!

Τα πακέτα των εισιτηρίων θα είναι των 45 ευρώ, των 60 ευρώ και των 120 ευρώ. Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού θα έχει τη δυνατότητα αγοράζοντας ένα πακέτο εισιτηρίων σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες τιμών, να παρακολουθήσει την ομάδα μας στους αγώνες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΙΜΚΙ στις 3 Φεβρουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΜΠΟΝΑ στις 10 Φεβρουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ στις 4 Μαρτίου

Επίσης, εκτός της δυνατότητας και της ευκαιρίας να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο και για τους 3 παραπάνω αγώνες, προσφέρονται και μια σειρά από προνόμια που θα συνοδεύουν το κάθε πακέτο. Συγκεκριμένα με κάθε αγορά του πακέτου εισιτηρίων (μέχρι 2 ο κάθε φίλαθλος) θα δίνεται ένα κουπόνι με το οποίο ο κάτοχος θα απολαμβάνει εκπτώσεις από τις μπουτίκ του Ολυμπιακού που θα φθάνουν μέχρι και 30% σε όλα τα είδη. Θα έχει προτεραιότητα για να συμμετάσχει σε μια σειρά από διαγωνισμούς των χορηγών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ειδικά σχεδιασμένων για αυτούς τους 3 αγώνες.

Επίσης κάθε πακέτο θα συνοδεύεται και από τη δυνατότητα για δωρεάν είσοδο για τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απέναντι στη ΚΑΒΑΛΑ στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Ο στόχος της προσφοράς αυτής είναι να δημιουργήσουμε σε αυτούς τους 3 αγώνες της ομάδας αλλά και σε κάθε αγώνα εντός έδρας, μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια της για τη κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας το καλοκαίρι, να θαυμάσουν από κοντά την ομάδας μας με μια πολύ καλή τιμή εισιτηρίου. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες ώστε να έρθουν στο γήπεδο περισσότεροι φίλαθλοι, νέοι φίλαθλοι, περισσότερα παιδιά και οικογένειες και να απολαύσουν κάθε στιγμή του αγώνα. Οι 3 αυτοί μεγάλοι αγώνες θα προσφέρουν ξεχωριστές συγκινήσεις και θέλουμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού δίπλα μας. Επιπρόσθετα, τα πακέτα εκτός των πολύ καλών τιμών συνοδεύονται και από προσφορές έκπτωσης στα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού καθώς δωρεάν είσοδο στον αγώνα της ομάδας μας με τη Καβάλα στις 13 Φεβρουαρίου!

Η προσφορά αυτή είναι περιορισμένης διάρκειας. Τα πακέτα των εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 10:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καθώς και από το site του Ολυμπιακού από τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Κίμκι.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των συγκεκριμένων πακέτων εισιτηρίων ανά κατηγορία τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4527600 και στο 210 4527471.

Ο Μπάντοβιτς ετοιμάζει αλλαγές εν όψει Πανιωνίου


Να βάλει τέλος στις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16:45) στη Νέα Σμύρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο χωρίς κάποιο απρόοπτο, αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα....

Το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έριξε και πάλι το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να φύγουν από την Πλατεία με τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στην δεύτερη θέση. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ και στο Λιμάνι ελπίζουν σε απώλεια βαθμών των «πρασίνων».

Τα προβλήματα για ακόμα μία φορά δεν λείπουν και ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται στο σύστημα 4-3-3, προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές. Σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, ο Νικοπολίδης θα είναι στα δοκάρια, οι Αβραάμ και Μέλμπεργκ τα στόπερ, ενώ Ζεβλάκοφ και Λεονάρντο θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ο Μαρέσκα θα αγωνιστεί ως κόφτης, μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, με τους Ντουντού και Τοροσίδη να είναι μπροστά του σε οργανωτικό ρόλο. Ο Ζαϊρί θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ντάτολο, που θα για πρώτη φορά θα πάρει φανέλα βασικού, στο αριστερό και ο Ντάρμπισιρ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Σε ότι αφορά τα της προπόνησης, ο Μήτρογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μετά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Γκαλίτσιος έκανε ατομικό. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο και ο Λούα Λούα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα του αθλητικού κέντρου του Ρέντη, έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Οι εκτός αποστολής θα προπονηθούν το μεσημέρι της Κυριακής (12:00).

http://www.tanea.gr

Βαλβέρδε: «Ποτέ μη λες ποτέ»


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αν και ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή τον δεσμεύει το συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ, έσταξε... μέλι για τον Ολυμπιακό και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής!

Κόκκαλης «Όλοι ενωμένοι θα είμαστε»


"Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί ΤΟΥ Ολυμπιακού, προκειμένου να μην ξανασυμβούν όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό...

αποφασίστηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους εκπροσώπους της Θύρας 7.


«Η ομάδα μένει έτσι όπως είναι έως το καλοκαίρι όλοι ενωμένοι θα είμαστε. Δεν αφήνουμε το πρωτάθλημα και θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος», είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους οργανωμένους."

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΟΣΦΠ: «Κόπηκαν» από το Τσάμπιονς Λιγκ Γκαλέτι, Γ. Παπαδόπουλος

Χωρίς τους Λουτσιάνο Γκαλέτι (όπως αναμενόταν) και Γιάννη Παπαδόπουλο θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόβλημα υγείας του Αργεντινού οδήγησε τον Ολυμπιακό στην απόφαση να μην τον δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ για τη συνέχεια της διοργάνωσης και τη θέση του πήρε ο νεοαποκτηθείς Χέσους Ντάτολο. Εξάλλου, «κόπηκε» και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, καθώς τη θέση του πήρε ο Λούα Λούα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ΟΣΦΠ: Επιμένουν οι Ιταλοί για Καράτσιολο

Κινητικότητα στα μεταγραφικά θέματα δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, όμως, επιμένουν για μία περίπτωση που διαψεύστηκε κατηγορηματικά πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για αυτήν του Αντρέα Καράτσιολο, για τον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε και μάλιστα, κατέθεσε πρόταση ύψους 7 εκατ. ευρώ στην Μπρέσια για την απόκτησή του, στην οποία απάντησε αρνητικά η ιταλική ομάδα.

Ο παίκτης έχει χριστεί διεθνής με την εθνική Ιταλίας, ενώ έχει αγωνιστεί σε Κόμο, Προ Βερτσέλι, Περούτζια, Παλέρμο και Σαμπντόρια. Έχει ύψος 1.94 μ. (!), στοιχείο που τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο στ ψηλό παιχνίδι.

Αγοράζει Ντάτολο



Την περίπτωση απόκτησης του Χεσούς Ντάτολο εξετάζουν σοβαρά οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Τύπο.

Αγοράζει Ντάτολο
Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα "Πρωταθλητής" οι ερυθρόλευκοι θέλουν από τώρα να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 25χρονου μέσου, ο οποίος έχει έρθει με την μορφή δανεισμού από τη Νάπολι.

Η ρήτρα που υπάρχει είναι ύψους 5.500.000 ευρώ και αν ισχύει το εν λόγω ρεπορτάζ τότε οι πρωταθλητές θα καταθέσουν άμεσα τα συγκεκριμένα χρήματα έτσι ώστε να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο.

Από ‘κει και πέρα είναι πολύ πιθανό ο Ντάτολο να βρίσκεται στους 23 εκλεκτούς του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο προπονητής της Αργεντινής δήλωσε πρόσφατα ότι αποφάσισε για το 60% των παικτών που θα καλέσει στην αποστολή των "μπιανκοσελέστε" και ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει αυξημένες πιθανότητες να βρίσκεται στη Νότιο Αφρική.

Η πιθανότητα αυτή αυξάνει το κίνητρο για τον Ολυμπιακό να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, έχοντας στο ρόστερ του έναν παίκτη που αγωνίζεται ίσως στην κορυφαία εθνική ομάδα του κόσμου αποτελώντας, ένα από τα φαβορί του ερχόμενου Μουντιάλ.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Θέμα χρόνου η ενεργοποίηση Γκαγκάτση

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι η ώρα των αποφάσεων στον Ολυμπιακό και όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι με την επίσκεψη του Δημήτρη Θεοδωρίδη στου Ρέντη και των αλλαγών. Πρώτο μέλημα του Σωκράτη Κόκκαλη είναι η θωράκιση της ομάδας από τους... εξωγενείς παράγοντες και οι πληροφορίες που συλλέγουμε, φέρνουν τον ισχυρά άνδρα των ερυθρόλευκων να ρίχνει στη... μάχη "βαριά χαρτιά".

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης είναι έτοιμος να αναλάβει επιτελικό πόστο στην ομάδα. Είναι ένα πρόσωπο πολύ ισχυρό και με διεθνείς... σχέσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχει η σκέψη να πάρει πάνω του το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας (σχεδιασμό, μεταγραφές) και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος να κρατήσει την οικονομική διαχείριση, από την οποία ξεκίνησε στη ΠΑΕ και μέχρι τώρα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Οι πληροφορίες του "rednews" κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία με τον Βασίλη Γκαγκάτση και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Αρχικά η σκέψη ήταν να υλοποιηθεί η συνεργασία στο τέλος της σεζόν, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα φέρνουν την αλλαγή τώρα. Ο στόχος είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος. Οι μήνες που μεσολαβούν μέχρι το Καλοκαίρι είναι καθοριστικοί κι αυτό το ξέρουν άπαντες στο λιμάνι...

Παραδοσιακά η Παρασκευή είναι μέρα που φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Λέτε;

ΟΣΦΠ: Δύο νέα προβλήματα!

(Photo: Action Images). eshop ad

Δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον Ολυμπιακό. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Κώστα Μήτρογλου και Γιώργου Γκαλίτσιου στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο νεαρός επιθετικός έχει λοίμωξη του αναπνευστικού, έτσι με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού της ομάδας, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Σε ό,τι αφορά τον 24χρονο μπακ, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και η κατάστασή του θα εξεταστεί αναλυτικά εντός της ημέρας, μιας και θα υποβληθεί σε υπερηχογραφικό έλεγχο. Από εκεί και πέρα, ατομικά γυμνάστηκε και πάλι ο Τρεζόρ Λούα Λούα και δύσκολα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τους «κυανέρυθρους». Ο Ραούλ Μπράβο χτύπησε κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος και έχει μια κάκωση στο δεξί του χέρι, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Στις 11:00 θα προπονηθούν αύριο οι «ερυθρόλευκοι», ενώ στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

sport-fm

Θεοδωρίδης: «Έχουμε πιάσει πάτο»!

Στου Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από την προπόνηση και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι από εδώ και στο εξής θα έχει μαζί τους επαφή σε καθημερινή βάση, εκτελώντας πλέον χρέη νέου αθλητικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέση που έχει αναλάβει στην ΠΑΕ.

«Η αλήθεια είναι πως πιάσαμε πάτο. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση, αλλά σημαντικό μερίδιο έχετε και εσείς», τόνισε –αρχικά- ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους παίκτες.

«Εγώ θα είμαι κοντά σας σχεδόν σε καθημερινή βάση. Όχι για να σας κάνω έλεγχο, αλλά για να ξέρετε ότι είμαι στο πλευρό σας. Και πριν ήθελα να έρχομαι, αλλά δεν συμφωνούσε ο προηγούμενος προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι σας βλέπω να δουλεύετε με μεγαλύτερη όρεξη και να προσπαθείτε περισσότερο», τόνισε και συνέχισε:

«Μπορεί ο τίτλος να έχει σχεδόν χαθεί, αλλά αυτό που μετράει για τον κόσμο είναι να σας βλέπει να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι αποδοκιμάζουν και εσάς και τον πρόεδρο και όλους. Το ξέρετε, τα έχετε περάσει οι περισσότεροι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, όμως, δεν έμεινε σε αυτά. Μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες.

«Για εμένα είναι αφύσικο να λένε πως ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα και όχι εμείς. Δεν το δέχομαι αυτό και είμαι σίγουρος πως και εσείς δεν το δέχεστε. Πιστεύω ότι εάν βάλουμε δίπλα-δίπλα τις δύο ενδεκάδες που έπαιξαν την Κυριακή, θα δούμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη. Υπερέχουμε και πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη», κατέληξε.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Οι νεκροθάφτες βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, ο Κόκκαλης δεν πάει πουθενά!



Λάμπρος Μπαλάφας
Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...Αυτό που έγινε τις τελευταίες ώρες δεν έχει προηγούμενο. Αποφάσισε ο πρόεδρος της ομάδας να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ (τι ποιό λογικό άλλωστε) να αμέσως βγήκαν τα γνωστά ραδιόφωνα και site που θέλουν να υπάρξει αναταραχή στον Ολυμπιακό για να χαίρονται και να βρουν ευκαιρία να φάνε λεφτά από την ομάδα και έσπειραν ψευδές ειδήσεις για αποχώρηση του Σωκράτη Κόκκαλη και παραίτησή του.

Η απάντηση θα είναι ηχηρή και θα είναι και επίσημη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν πάει πουθενά. Δεν πτοείται από ψευτοδυσκολίες και δoλιοφθορές τρίτων. Γίνεται πιο δυνατός και αντεπιτίθεται. Η απόφαση είναι ειλημμένη.

Πάμε πιο δυνατά από ποτέ. Η αντεπίθεση τώρα ξεκίνησε. Ο πρόεδρος δεν το βάζει κάτω και θα δώσει απαντήσεις σε όλους.

Είναι περιττό να πούμε ότι μετά την ψευδή είδηση περί αποχώρησης τα τηλέφωνα της ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπασαν ζητώντας από τον πρόεδρο να μην τα παρατήσει.

H ΠΑΕ διαψεύδει τις φήμες για αποχώρηση Κόκκαλη

RED PLANET
Δημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2010 14:46
Για περίπου δύο ώρες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης, που είχε συνάντηση με τους Χρυσικόπουλο-Θεοδωρίδη. Επίσημη διάψευση από το σύλλογο για τις φήμες περί αποχώρησης Κόκκαλη. O πρόεδρος του συλλόγου, κατά την έξοδό του από την Πλατεία Αλεξάνδρας, δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση.
H ΠΑΕ διαψεύδει τις φήμες για αποχώρηση Κόκκαλη
Σιγή ιχθύος έχει διατηρήσει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, για πρώτη φορά από την στιγμή που επέστρεψε από την Αμερική, έχοντας σημαντικό ραντεβού με τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη που πιθανότατα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έμεινε εκεί για δύο ώρες και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να θελήσει να κάνει δηλώσεις.

Φήμες περί αποχώρησης!

Δύο είναι τα σενάρια για το μέλλον στα διοικητικά δρώμενα των "ερυθρολεύκων". Το πρώτο πως ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στη διοικητική στελέχωση, ενώ το δεύτερο, σύμφωνα με φήμες, κάνει λόγο πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών έχει πάρει ήδη απόφαση να αποχωρήσει(!) μετά από 17 χρόνια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ώρα για αποφάσεις

Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", όχι απλά δεν είχε μιλήσει με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά γενικά δεν μιλούσε σε άνθρωπο τις τελευταίες μέρες, ο απογοητευμένος Σωκράτης Κόκκαλης, όπως σχολίαζαν όσοι τον ξέρουν καλά.

Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το πότε θα τοποθετηθεί δημόσια ώστε να πάρει θέση για τα "καυτά" θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ η εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, θα σημάνει εξελίξεις.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Σωκράτη Κόκκαλη, τονίζουν πως αυτή η στασιμότητα δεν θα συνεχιστεί για πολύ και σύντομα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών θα βγει... στην αντεπίθεση και θα μιλήσει ανοιχτά, για τις σκέψεις του άλλα και για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Άπαντες στα γραφεία της ΠΑΕ, στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, περιμένουν με αγωνία τις νέες αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη, σε μια πρωτόγνωρη φάση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς από τη σεζόν 1996-97 και έπειτα ποτέ ξανά η ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί ήδη από το Κύπελλο Ελλάδος ενώ από τον Γενάρη έχει σχεδόν χαθεί το πρωτάθλημα! Μοναδική παρηγοριά στον "άρρωστο" το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στους "16" του Champions League.

Υπάρχει επίσης και αυτή η αναστάτωση με τον κόσμο του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά αντιδρά έντονα με τις επιλογές και τις αποφάσεις της διοίκησης ενώ πλέον ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πικραμένος, ενοχλημένος και ιδιαίτερα προβληματισμένος, όχι μόνο με την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και στεναχωρημένος από την αρνητική στάση μερίδας οπαδών των "ερυθρολεύκων" προς το πρόσωπο του.

Εντάξει Νικοπολίδης και Μέλμπεργκ

Αντώνης Νικοπολίδης και Ολοφ Μέλμπεργκ ξεπέρασαν την ίωση που τους κράτησε την Τρίτη στο κρεβάτι και στην προπόνηση της Τετάρτης έλαβαν κανονικά μέρος.
Αντίθετα ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 11:00.

Στα γραφεία ο πρόεδρος αναμένονται εξελίξεις!


ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στα γραφεία της ΠΑΕ, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης και όλοι περιμένουν να χαράξει... πορεία για τις επόμενες κινήσεις της ομάδες. Το διάστημα που ακολούθησε της ήττας από τον ΠΑΟΚ έχουν ειπωθεί πάρα πολλά και κυρίως αρκετές ανακρίβειες.

Ο πρόεδρος δεν έχει μιλήσει θα το κάνει τώρα. Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί είναι συγκεκριμένα. Θα ενεργοποιηθεί τώρα ο Τζόρτζεβιτς με τον οποίο έχει γίνει κουβέντα από την ημέρα που έχει αναλάβει ο Ζίκο, ή θα πάει για το Καλοκαίρι ώστε να μην... καεί με την απώλεια του τίτλου. Υπάρχει όντως θέμα με τον Κοβάσεβιτς, ή είναι απλώς φήμη;

Πολλά λέγονται για ενίσχυση της ομάδας στα... μέτωπα όπου παίρνονται αποφάσεις ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει σημαντικές νίκες. Οι όποιες κινήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη θα δώσουν ένα τέλος και στην φημολογία που τον θέλει να είναι τόσο απογοητευμένος που σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση...

Σύντομα θα πάρει θέση ο Κόκκαλης

RED PLANET


Στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε Σωκράτης Κόκκαλης και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του προέδρου ώστε να ξεκαθαρίσει πράγματα και καταστάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Σύντομα θα πάρει θέση ο Κόκκαλης
Σιγή ιχθύος έχει διατηρήσει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για πρώτη φορά από την στιγμή που επέστρεψε από την Αμερική.

Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", όχι απλά δεν έχει μιλήσει με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά γενικά δεν μιλάει σε άνθρωπο τις τελευταίες μέρες, ο απογοητευμένος Σωκράτης Κόκκαλης, όπως σχολιάζουν όσοι τον ξέρουν καλά.

Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το πότε θα τοποθετηθεί δημόσια ώστε να πάρει θέση για τα "καυτά" θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ η εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, ίσως σημάνει εξελίξεις.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Σωκράτη Κόκκαλη, τονίζουν πως αυτή η στασιμότητα δεν θα συνεχιστεί για πολύ και σύντομα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών θα βγει... στην αντεπίθεση και θα μιλήσει ανοιχτά, για τις σκέψεις του άλλα και για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Άπαντες στα γραφεία της ΠΑΕ, στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, περιμένουν με αγωνία τις νέες αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη, σε μια πρωτόγνωρη φάση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς από τη σεζόν 1996-97 και έπειτα ποτέ ξανά η ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί ήδη από το Κύπελλο Ελλάδος ενώ από τον Γενάρη έχει σχεδόν χαθεί το πρωτάθλημα! Μοναδική παρηγοριά στον "άρρωστο" το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στους "16" του Champions League.

Υπάρχει επίσης και αυτή η αναστάτωση με τον κόσμο του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά αντιδρά έντονα με τις επιλογές και τις αποφάσεις της διοίκησης ενώ πλέον ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πικραμένος, ενοχλημένος και ιδιαίτερα προβληματισμένος, όχι μόνο με την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και στεναχωρημένος από την αρνητική στάση μερίδας οπαδών των "ερυθρολεύκων" προς το πρόσωπο του.

Σενάριο με στόχο τον Κόκκαλη!


Σταύρος Βρανάς

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς αλλά εμένα κάτι δεν μου πάει καλά τις τελευταίες ημέρες. Κάτι δεν κολλάει... Αν πάλι καθίσεις και τα βάλεις σε μία σειρά τότε βγαίνει ένα εφιαλτικό σενάριο. Δεν θέλω να σας κρατώ σε αγωνία και μακάρι να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη. Ομως άς δούμε τα πράγματα λίγο ψύχραιμα.

Η φετινή χρονιά του Ολυμπιακού πήγε άσχημα από την πρώτη στιγμή. Η πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια κρίθηκε ανεπαρκής για τον Ολυμπιακό. Οχι με βάση τα αποτελέσματα αλλά με βάση δημοσιεύματα. Την μία εμφάνιζαν τον Γεωργιανό σκληρό, υπερβολικά απαιτητητικό και ...αγέλαστο. Στην προετοιμασία της ομάδας κάτι ανάλογο. Η φθορά του Γεωργιανού ξεκίνησε πριν καλά αναλάβει. Λέω ψέματα; Αναγκάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης να πει στα ΜΜΕ "έχει χολέρα ο Κετσπάγια;". Λέω ψέματα; Ο Ολυμπιακός απέλυσε ένα προπονητή που τον κράτησε αήττητο στα πρώτα παιχνίδια και του έδωσε πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ψέματα;

Η πρόσληψη του Ζίκο συνοδεύτηκε με τεράστιους τίτλους στα ΜΜΕ. Ο "Λευκός Πελέ" και άλλα παρόμοια. Αλήθεια ή ψέματα; Οι πρώτες μέρες του Βραζιλιάνου τον χαρακτήριζαν ώς σπουδαίο προπονητή. Εκεί έλεγαν μάλιστα ότι ο Σαντάνα, ο γυμναστής του είναι ο κορυφαίος στον τομέα του... Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Ζίκο άρχισε να γίνεται προπονητάκος της σειράς. Εκεί άρχισαν να βρίσκουν ότι κάνει κακή προπόνηση, ότι έχει διαφορετική άποψη για τον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών και κατέληξαν ότι είναι άμπαλος και άσχετος! Ψέματα; Η ομάδα προκρίθηκε στους 16 της Ευρώπης ήταν πρώτη με το τελείωμα του πρώτου γύρου και δεχόταν απίστευτη κριτική.

Ουδείς θυμήθηκε ότι ο Ζίκο κοουτσάριζε μια ομάδα με μείον οκτώ παίκτες της βασικής ενδεκάδας... Αλήθεια ή ψέματα; Η ήττα από τον Αρη, η χρησιμοποίηση του Ντομί στα χαφ και η άδεια που δόθηκε στους παίκτες τις ημέρες των Χριστουγέννων ήταν τα σημεία που στάθηκαν στο σύνολό τους τα ΜΜΕ. Αυτό που έφαγε τον Ζίκο δεν ήταν η ήττα που ακολούθησε από την ΑΕΚ. Ηταν ο θόρυβος που δημιουργήθηκε τόσο καιρό... Λες και ο Ζίκο έφταιξε για τη λανθασμένη τοποθέτηση του Νικοπολίδη στο Χαριλάου και στο Καραισκάκη...

Ο Κόκκαλης ζύγισε τα πράγματα και για πολλοστή φορά έκανε το χατίρι του κόσμου. Εδιωξε τον Ζίκο, τοποθέτησε τον Μπάντοβιτς και άκουσε τα εξ αμάξης όταν η ομάδα ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ! Απο 'κείνους που υμνούσαν τον Κετσπάγια και τον Ζίκο! Παράξενα πράγματα; Καθόλου θα έλεγα εγώ. Οπως καθόλου παράξενα δεν ήταν και τα επεισόδια στην Καβάλα. Οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού τα καταδίκασαν άμεσα. Ποιοι τα έκαναν τότε; Εδώ αρχίζουν τα πραγματικά παράξενα...

Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του στην φωτιά ότι δεν υπάρχει συντονισμένο σχέδιο σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός; Γιατί δεν είναι καθόλου λογικό ο πραγματικός κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίζει την ομάδα και μια χούφτα "κάποιων" να δημιουργεί την όπια κατάσταση. Οπως και κάποια ΜΜΕ... Ολοι λένε ότι η ομάδα πρέπει να χτιστεί για την επόμενη πενταετία. Τουλάχιστον όσοι είναι πραγματικά Ολυμπιακοί. Κάποιοι "παράξενοι" όμως σκαλίζουν "παράξενα πράγματα". Για το καραισκάκη, για τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ... Τις γνωστές καραμέλες. Αυτές τις "καραμέλες" που συμπληρώνουν τις "φωνές" για τον Κετσπάγια, τον Ζίκο...

Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ... Μήπως, λέω μήπως, η όλη ιστορία που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι έχει να κάνει με την τωρινή κατάσταση; Ποιο θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί κάποιος να προκαλέσει στον Ολυμπιακό; Να του πάρει ένα πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια ή να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις του προέδρου με τον κόσμο της ομάδας; Απλά αναρωτιέμαι σε ένα σενάριο που σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα...

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Καστίγιο: «Δεν με θέλει ο Χρυσικόπουλος»!

(Photo: ActionImages). eshop ad

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος δεν επιθυμεί την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο, όπως δήλωσε ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός στη «SportDay». Από την πλευρά του, ο 25χρονος άσος εξέφρασε την ελπίδα ότι ο μόνος που μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία του να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης.

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτός που δεν με θέλει ­είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Καστίγιο και πρόσθεσε: «Ο μόνος που μπορεί να με φέρει πίσω στον Ολυμπιακό είναι ο πρόεδρος, ο Σωκράτης Κόκκαλης. Εγώ πάντα τα έλεγα τα πράγματα όπως είναι. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με τον πρόεδρο το απόγευμα στο τηλέφωνο, να του εξηγήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Ερωτηθείς γιατί δεν τον θέλει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί δεν με θέλει, δεν ξέρω τι κάνει. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πριν από λίγο έστειλε η Σαχτάρ επίσημο έγγραφο με το οποίο ζητάει 2.300.000 ευρώ για δανεισμό διάρκειας ενάμισι έτους. Είπα στον κύριο Χρυσικόπουλο να βάλει ο Ολυμπιακός το ενάμισι που προσέφερε εξαρχής και να βάλω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ και να γίνει η μεταγραφή, διότι θέλω να γυρίσω στην ομάδα που νιώθω καλά και αγαπάω. Υστερα από αυτό που του είπα, και ήταν ουσιαστικά η αρχική συμφωνία, μου παρουσίαζε άλλα εμπόδια και μου έλεγε διάφορα που δεν είχαν βάση».

Καταλήγοντας, ο Μεξικανός τόνισε: «Εγώ κάνω τα πάντα για να γυρίσω. Βάζω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή και κάποιοι δεν με θέλουν. Τι να κάνω από εκεί και πέρα; Μόνο ο πρόεδρος μπορεί πλέον να με φέρει στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μιλήσω μαζί του. Είναι όλα όπως τα λέω και η πρόταση της Σαχτάρ είναι αυτή ακριβώς που σας είπα, την έχω στα χέρια μου».

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε εγγράφως στη Σαχτάρ την απόσυρση του ενδιαφέροντός του και δεν το έκανε νωρίτερα επειδή ακριβώς επρόκειτο για μια περίπτωση με την ιδιαιτερότητα της σχέσης με τον Καστίγιο, ο οποίος προσπαθούσε να βρει μία λύση για να επιστρέψει. Παρόλα αυτά, οι Ουκρανοί φαίνεται ότι «έπαιζαν» με τους Πειραιώτες και τον 25χρονο άσο, αφού αρχικά ζητούσαν 1,7 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο δανεισμού του παίκτη και στη συνέχεια αξίωναν 2,3 εκατ. ευρώ για ενάμιση έτος.

σπορτ-φμ

Tζόρτζεβιτς για Γενικός Αρχηγός



Η ΠΑΕ σκέφτεται σοβαρά να ενεργοποιήση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, σε ρόλο Γενικού Αρχηγού στον Ολυμπιακό τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο θρυλικός αρχηγός γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια της ομάδας, στόχος της διοίκησης να ανεβάσει το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστων.
Tζόρτζεβιτς για Γενικός Αρχηγός
Μια από τις πρώτες αλλαγές που θέλει να κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στην θέση του Γενικού αρχηγού να ενεργοποιήσει και να δραστηριοποιήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Το ενδεχόμενο αυτό φημολογείται από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο Ζίκο για παράδειγμα ήθελε καθαρά δικούς τους ανθρώπους κοντά του, κάποια στιγμή ο "Τζόλε" είχε τους δικούς του ενδοιασμούς για να αναλάβει το πόστο ενώ από ένα σημείο και μετά το θέμα είχε "παγώσει".

Τώρα όπως όλα δείχνουν σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για τους "ερυθρόλευκους", ο θρυλικός αρχηγός είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά κοντά στην ομάδα, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο, με σκοπό να "ξυπνήσει" και να τονώσει το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών. Ο 37χρονος Σέρβος άλλωστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια των Πειραιωτών και εμπνέει τον απόλυτο σεβασμό. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη παραμένουν εξαιρετικές, είναι στενός φίλος με τον βοηθό προπονητή Ανδρέα Νινιάδη ενώ πλέον έχει και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με τον Ολυμπιακό.

Εβαλε τον επίλογο ο Ολυμπιακός στο σίριαλ Καστίγιο!



Λάμπρος Μπαλάφας

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Καστίγιο που κράτησε πάνω από έναν μήνα έδωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το πρωϊ ήρθε νέο έγγραφο στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας με το οποίο η Σαχτάρ ζητούσε 2,3 εκ. ευρώ για δανεισμό του Καστίγιο για 1 χρόνο! Οπως καταλαβαίνεται οι υπεύθυνοι της ομάδας έμειναν άναυδοι! Αμεσως απέστειλαν απάντηση στην Σαχτάρ με την οποία δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τον ποδοσφαιριστή και αποσύρονται από τις διαπραγματεύσεις. Ο Ολυμπιακός λοιπόν έβαλε οριστικό τέλος στο σίριαλ Καστίγιο!

Καταπέλτης ο Σάββας!





"Χείμαρρος" ο Σάββας Θεοδωρίδης "ξεγύμνωσε" τις "πράσινες" μεθοδεύσεις της Σούπερ Λίγκα.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, στάθηκε στην παρατυπία που συγκαλείται στην Σούπερ Λίγκα, με τον Παναθηναϊκό να έχει βρεθεί με δύο εκπροσώπους!

"Στην Σούπερ Λίγκα έχει συμφωνηθεί να υπάρχουν 16 ισότιμα μέλη από τις ισάριθμες ομάδες. Όμως, μετά την παραίτηση του Θανόπουλου και την εκλογή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, και την μη παραίτηση του Αντώνη Αντωνιάδη από την λίγκα. Υπάρχει παρατυπία και θα πρέπει ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού να παραιτηθεί από την Λίγκα. Σίγουρα εδώ στην Ελλάδα θα έχουν βρει "παραθυράκια" για να το περάσουν, αλλά θα πρέπει κάποιος να το σταματήσει. Πώς ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με δύο εκπροσώπους στην ΕΠΟ; Είναι θέμα ηθικής τάξεως. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Δεν τα ξέρουν αυτά ο κύριος Πατέρας και ο κύριος Πιλάβιος; Εγώ πρέπει να τους τα πω; Δεν τα ανέχομαι αυτά σαν Σάββας Θεοδωρίδης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Τελος εξέφρασε την αντίθεσή του με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη. «Έχουν γίνει παραλείψεις και φοβερά λάθη στον Ολυμπιακό. Μπορώ να γράψω σελίδες για όλα αυτά. Όμως εγώ πάντα σεβόμουν τους προέδρους της ομάδας. Αυτά που έγιναν την Κυριακή στο πρόσωπο του προέδρου μας, εγώ τα απαγορεύω. Πρέπει να υπάρχει διάλογος για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το μόνο που λείπει είναι η ψυχολογία των παικτών. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι καταξιωμένοι παίκτες να εμφανίζουν αυτό το πρόσωπο. Πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι φταίει και να επανορθώσουμε».

ΟΣΦΠ: Τελεσίγραφο στη Σαχτάρ για Καστίγιο

(Photo: ActionImages). eshop ad
Φαξ στη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με το οποίο θα ενημερώνει τους Ουκρανούς ότι δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο με τους όρους που εκείνοι προτείνουν (δύο εκατ. ευρώ για δανεισμό ενός έτους), θα στείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υπόθεση της επιστροφής του Μεξικανού θα προχωρήσει μόνο αν η Σαχτάρ δεχτεί να τον παραχωρήσει για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Νέα ράμματα ο Λούα Λούα

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε σημερινή η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Λούα Λούα έκανε αλλαγή στα ράμματά του (ύστερα από κλοτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), ενώ ο Νικοπολίδης και ο Μέλμπεργκ δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Στους δύο ποδοσφαιριστές χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και παρέμειναν στο σπίτι τους. Πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Τοροσίδης, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ πήρε άδεια και απουσίασε από την προπόνηση. Όσοι είχαν παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

* Η προπόνηση της Τετάρτης προγραμματίστηκε στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
sport-fm

Θα γυρίσει στο "Λιμάνι" του;


Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζέρ του

Στο μυαλό των διοικούντων του Ολυμπιακού οι οποίοι επεξεργάζονται λύσεις για να αποκτήσει ξανά η ομάδα τη χαμένη αίγλη της, υπάρχει πάντα το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και όπως είδαμε στο Καραϊσκάκη στον...

αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ο αγαπημένος προπονητή του κόσμου.

Σε περίπτωση όμως που δεν κατέστη δυνατό να γυρίσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό όλοι έχουν κατανοήσει πλέον πως οφείλουν να προσανατολιστούν στο πρόσωπο ενός προπονητή που έχει γνωρίσει τι σημαίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά και να μην πρόκειται για κάποιο ευκαιριακό τύπο που διψάει για τουρισμό και για μπουζούκια.

Οι δηλωσεις μάλιστα του μάνατζερ του προπονητή της Βιγιαρεάλ αφήνουν ανοιχτό το παραθυράκι της επιστροφής του Βαλβέρδε στην Ελλάδα.


"Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και την ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα".

"Στο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και είναι κοινή, κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει με κάθε ομάδα. Δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές για να γίνει κάτι τέτοιο".
todekari.blogspot.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται και στις φουρτούνες!


ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ολυμπιακός περνάει μία από τις δυσκολότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του. Η ομάδα έχει ουσιαστικά χάσει το πρωτάθλημα και το σημαντικότερο κινδυνεύει να μην πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που θα επιφέρει εκ νέου δυσκολίες στα οικονομικά του συλλόγου. Το πιο επικίνδυνο είναι να χαθεί ο προσανατολισμός, κοινώς να μπει... βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων. Αυτό θα ισοδυναμεί με... χαρακίρι.

Το να μην πάρει έναν τίτλο αυτή η ομάδα δεν είναι καταστροφή, το να μην βγει όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό θα είναι όντως πισωγύρισμα. Το σημαντικότερο θέμα αυτή την στιγμή είναι η διαχείριση της κρίσης. Εγωισμοί δεν χωρούν, ούτε από τον πρόεδρο, ούτε από τον κόσμο, ούτε από τους παίκτες. Με τα "εγώ" το μόνο που βγαίνει στην επιφάνεια είναι διχόνοια, με άλλα λόγια αυτοκαταστροφή...

Οι ευθύνες πάντα βαραίνουν αυτούς που αποφασίζουν. Αυτοί καρπώνονται την επιτυχία, αυτοί και την αποτυχία, έτσι είναι η ζωή. Ο Σωκράτης Κόκκαλης μέσα του ξέρει τι έκανε και τι δεν έκανε το προηγούμενο Καλοκαίρι. Με ενέσεις μπορείς να δώσεις παράταση ζωής σε έναν ασθενή, αν όμως χρειάζεται εγχείρηση για να γίνει καλά, οι ενέσεις μακροχρόνια δεν θα φέρουν αποτέλεσμα...

Μπορεί τα πάντα να φαίνονται μαύρα πάνω από τον Πειραιώτικο... ουρανό, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Μπάντοβις όταν προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έβαλε μέσα τον Λούα Λούα και τον Ντάτολο. Αργότερα έβαλε και τον Ντουντού. Υπήρχαν ακόμη ο Ντάρμπισαϊρ, ο Ζεβλάκοφ και ο Λεονάρντο. Κι από σήμερα διαθέσιμος θα είναι και ο Μήτρογλου. Το να απαξιωθεί αυτό το ρόστερ θα είναι έγκλημα! Θυμηθείτε τον Παναθηναϊκό και την Ριζούπολη...

Ποτέ και καμία ομάδα δεν έκανε αντεπίθεση διώχνοντας και απαξιώνοντας όλους τους παίκτες του ρόστερ της. Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν ήταν και δεν είναι αυτό. Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται επιτέλους έναν ικανό προπονητή να τους καθοδηγήσει τουλάχιστον για 2 χρόνια. Με τον "κατάλληλο", τον οποίο θυμήθηκαν και χθες οι οργανωμένοι οπαδοί, η επιστροφή στις επιτυχίες μπορεί να είναι άμεση, επειδή όμως δεν είναι ο μόνος τεχνικός στον κόσμο, το να επιλεγεί και να στηριχθεί πραγματικά ένας ικανός προπονητής αποτελεί μονόδρομο.

Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Το να πηγαίνεις συνεχώς κόντρα σε αυτόν, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα αποτύχεις. Το να βάλεις το "εγώ" στην άκρη και να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, μόνο θετικά πράγματα μπορείς να αποκομίσεις. Ειδικοί δεν είμαστε, ούτε μας αρέσει να εκφέρουμε άποψη, προτιμούμε να καταγράφουμε το ρεπορτάζ. Στην παρούσα φάση όμως, ίσως δύο λόγια αληθινά να βοηθήσουν. Έστω κι αν είναι προσωπικές απόψεις...

Τον ήθελε, αλλά…

Albert RieraImage via Wikipedia


gavros

Παιχταράς είναι ο Άλμπερ Ριέρα της Λίβερπουλ και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλιότερα, όταν έπαιζε στην Εσπανιόλ. Κατέληξε στην Αγγλία και το συγκρότημα του Μπενίτεθ, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για να τον εντάξει στο δυναμικό του τον Ιανουάριο, αλλά μάλλον εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Όπως είναι γνωστό, στον Πανιώνιο αγωνίζεται ο αδερφός του, Σίτο Ριέρα. Έτσι, την Δευτέρα και σε εκδήλωση χορηγού του Πανιωνίου, ο Ριέρα ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό. Για το αν γνώριζε κάτι και για τον αδερφό του και στην ουσία, το επιβεβαίωσε. "Ο αδερφός μου, μου είπε πριν ένα μήνα ότι είναι πιθανό να έρθει στον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: "Τώρα είναι πολύ καλά στη Λίβερπουλ, είναι δύσκολο να έρθει αλλά ίσως τα επόμενα χρόνια να μείνουμε μαζί στην Ελλάδα".

Χάθηκε η ευκαιρία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα αυτός ο παιχταράς κι έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις, για να φτάσει σε συμφωνία με τον Ντάτολο της Νάπολι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά, αλλά όπως πήγαν τα πράγματα με τις γκέλες της ομάδας, ποιος να ασχοληθεί τώρα με τα μεταγραφικά; Ο Σωκράτης Κόκκαλης άλλωστε, το στίγμα του το έδωσε από χθες κιόλας. Στην ομιλία του στους παίκτες. "Εσείς είστε και θα τραβήξετε το κουπί", ήταν το μήνυμά του και αυτό θα γίνει και στη συνέχεια…
Reblog this post [with Zemanta]

Η θέση της Θύρας 7

REDNEWS

Η επίσημη θέση της Θύρας 7 για τα συμβάντα στον Ολυμπιακό εκφράστηκε από την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στο Sport TV, που προβάλλεται σε live streaming και από το Red News. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ακης Βαρδαλάκης μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας:

Ο κόσμος πιο πολύ απογοητεύεται με τις κινήσεις που γίνονται. Τα πρωταθλήματα μπορούν να χαθούν όμως αυτά που γίνονται φέτος στον Ολυμπιακό δεν τα έχει καταλάβει κανείς.

Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βρίσουν ή θα χρεώσουν τον Κόκκαλη. Δεν είμαστε αχάριστοι. Εχουμε μάθει όμως να συζητάμε και να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις για ότι δεν καταλαβαίνουμε. Εχουμε συνηθίσει βάση αποτελεσμάτων να κρίνονται οι επιλογές. Φέτος όμως μιλάμε για πλήρη αποτυχία. Όχι για το χαμένο πρωτάθλημα.

Τον κόσμο τον στενοχωρεί που δεν βλέπει μπάλα και βλέπει να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Το καλοκαίρι κάναμε ένα έγκλημα με τον προπονητή. Βρήκαμε όχι έναν τέλειο (σ.σ. Βαλβέρδε) αλλά έναν κανονικό προπονητή. Ξέρουμε τι έγινε. Τι επιλέξαμε όμως μετά; Τον Κετσπάγια! Γιατί; Επειδή είχε παίξει προκριματικά και να πάρουμε τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ. Τα λεφτά μπορούσες να τα πάρεις και με άλλον προπονητή.

Φεύγει ο Κετσπάγια και έρχεται ο αρχιτουρίστας.

Για τους παίκτες, θέλουμε από το καλοκαίρι έναν αριστερό χαφ. Δεν ήρθε ποτέ. Θέλαμε επιθετικό. Μέχρι τώρα έχουμε την χειρότερη επίθεση στην ιστορία μας. Εχουμε τσακωθεί όχι με το γκολ μόνο αλλά και με την ευκαιρία. Σίγουρα αυτό είναι ψυχολογικό, δεν ξεχάσανε την μπάλα οι παίκτες. Μετά θέλαμε δεκάρι, καθιερώσαμε τον Οσκαρ. Λέγαμε για ταχύτητα στα χαφ και πήραμε ότι πιο αργό μπορούσαμε, Λεντέσμα, Μαρέσκα.



Φτάσαμε στον Δεκέμβριο και λέγαμε ότι θέλουμε ενίσχυση. Αφού μοιράσαμε τα εκατομμύρια στο Μπεν Αρφα τελικά πήραμε δύο παίκτες που θα παίξουν βασικοί την 4η αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Δεν υπάρχει προγραμματισμός στις μεταγραφές. Δεν ζητήσαμε να γίνει κανένα μπαμ. Ζητήσαμε να καλυφθούν οι θέσεις που είχαμε κενά. Και γρήγορα, από 1η Γενάρη να μπορούν να παίξουν κιόλας. Που υπάρχει φέτος η συνέπεια των τελευταίων χρόνων; Υπάρχει συνέπεια με βάση αυτά που έχουμε μάθει από τον πρόεδρο;

Βλέπουμε από την αρχή της σεζόν την ανυπαρξία μας στους θεσμικούς φορείς. Τα εγκλήματα που έχουν γίνει υπέρ του Παναθηναϊκού δεν έχουν γίνει για όλες τις άλλες ομάδες μαζί. Ο Παναθηναϊκός κάνει ότι θέλει και ο κόσμος μας παλεύει μόνος του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε την ομάδα από την αρχή. Πιο πολύ ενδιαφέρεται ο κόσμος να έχει ψηλά τον Κόκκαλη παρά αυτός ο ίδιος. Δεν θα δικαιολογήσω τον κόσμο που έσπασε 10 καρέκλες. Δικαιολογούμε φωνή με επιχειρήματα.

Αυτοί που είναι δίπλα στον πρόεδρο προσπαθούν να τα ρίξουν στον κόσμο λέγοντας ότι από τα πρόστιμα που έχει δεχθεί η ομάδα χάθηκε μία μεταγραφή. Βέβαια δεν είπε κανένας τίποτα για το βραβείο fair play που πήραμε πέρυσι. Όλα τα ρίχνουμε στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει. Βέβαια θέλουμε να βλέπουμε και κάτι που να μας γεμίσει ελπίδα. Ποιος θα πάρει τα χέρια του τον Ολυμπιακό; Τα παιδιά του προέδρου; Ο Σωκράτης και ο Δημήτρης; Πότε μάθανε από μπάλα; 22 και 23 χρονών και ο κ. Χρυσικόπουλος. Οι άνθρωποι είναι για να ελέγχουν αυτούς που ξέρουν, όχι να τα κάνουνε αυτοί οι ίδιοι. Πότε μάθανε από ποδόσφαιρο; Δεν είναι μία εταιρεία ο Ολυμπιακός, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με 6 εκ. φίλους. Αφήνουν τις οικογένειές τους, ακολουθούν την ομάδα, ξοδεύουν χρήματα και περιμένουν να δουν αποτελέσματα. Όχι εμπαιγμό.

Αρμόζουν αυτά τα πράγματα στον Ολυμπιακό; Ετσι μας έχεις συνηθίσει πρόεδρε; Εχουμε να δούμε 5 χρόνια μπάλα στο Καραϊσκάκη. Με τους παίκτες που έφερνες εσύ.

Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε χαρίσει το πρωτάθλημα αλλά δείξτο μας και εσύ πρόεδρε με τις κινήσεις σου. Δεν αντιδρούμε πουθενά. Κάνουνε οι άλλοι ότι θέλουνε. Ολος ο κόσμος λέει ότι έχεις πετάξει λευκή πετσέτα αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Θα γίνει καμία κίνηση από αυτές που πρέπει;

Εχουμε ακούσει πολλά. Λέγαμε ότι θα έχουμε τους δικούς μας γυμναστές και δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Εφερε έναν φίλο του Κετσπάγια και ένα γερόντι τον Σαντάνα. Πιο φθηνά μας στοίχισε ο Κετσπάγια με τον Ζίκο; Δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν κανονικό προπονητή;

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ.ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ


ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ Κε.ΑΡΓΥΡΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κε ΑΡΓΥΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΟΜΑΔΑ Κε ΑΡΓΥΡΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ. ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ ΤΟΝ ''ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ''ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ.ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ Κε ΑΡΓΥΡΗ.
ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ Η ΟΜΑΔΑ...''ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ '' ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ Κος ΑΡΓΥΡΗΣ. ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ. ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Κε ΑΡΓΥΡΗ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΙΑΣ ...ΑΝΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ....ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ Κε ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΣΙΡΩΜΕ ....ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ...ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΠΡΩΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ. Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ Η ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΛΛΑ Ο '' ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
Κε ΑΡΓΥΡΗ ΑΝ ΜΕ ΔΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΗΣ FERRARI Η ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ FERRARI ...ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ??? ΟΧΙ..ΕΕ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ FERRARI ΣΕ 1000 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΠΑΙΧΤΗ...ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΑ ΙΔΙΑ.....
ΞΕΡΕΙΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ??? ΒΡΕ ..ΠΩΣ ΣΕ ΨΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΕΤΣΙ....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΙΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ..ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ..ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ...ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.....Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ....ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΕ ..Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ...ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ...ΑΛΛΑ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ..ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ....
ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.....

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Καστίγιο



Επιμέλεια: O Ερυθρός Κατάσκοπος

"Ναυαγεί" του Καστίγιο στον Ολυμπιακό, διότι η Σαχτάρ τον δανείζει για ένα χρόνο με 2 εκ. ευρώ, δηλαδή άλλαξε την αρχική συμφωνία. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει το θέμα.

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δόθηκε σήμερα στον Τύπο η πραγματική και αληθινή αντιπρόταση της Σαχτάρ του Ντόνετσκ για τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο. Διότι, η αντιπρόταση που γράφτηκε σήμερα στις εφημερίδες είχε διαρρεύσει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή κι όπως αποδείχθηκε ήταν ανακριβής.

Δηλαδή, το ότι η Σαχτάρ ζητάει 2 εκ. Ευρώ για 1,5 χρόνο δανεισμού δεν είναι αλήθεια, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις επισήμως της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι οι Ουκρανοί στο χαρτί που έστειλαν χθες στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Ολυμπιακού ζητάνε μεν δύο εκ. Ευρώ, αλλά για ένα χρόνο, που δεν είναι καλά καλά ένας χρόνος. Είναι 11 μήνες. Από τον Φλεβάρη έως τον Δεκέμβρη.

Οπότε, η διαφορά είναι σημαντική. Διότι, οι Ουκρανοί και τον δίνουν για λιγότερο χρονικό διάστημα και ζητάνε και μισό εκατομμύριο Ευρώ παραπάνω.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προχωρήσει τη μεταγραφή του Καστίγιο, που εξελίσσεται σε σαπουνόπερα μεξικάνικη και μάλιστα φτηνής διαλογής..