Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Μέλμπεργκ: «Το 100% με Μπορντό»


Την αισιοδοξία του για πρόκριση του Ολυμπιακού στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπορντό, εξέφρασε ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων», Όλοφ Μέλμπεργκ με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι...
Ο Σουηδός άσος μάλιστα, τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με δύο γκολ διαφορά τη Μπορντό, ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπορντό είπε: «Σε κάθε περίπτωση αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορώ να δώσω υπόσχεση νίκης, αλλά οπωσδήποτε θα είναι πολύ καλό να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά».

Για την παραμονή του στην Ελλάδα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Νιώθω πάρα πολύ καλά εδώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα. Θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό για καιρό και γιατί όχι, να κλείσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του».


Στέλνουν Γιοβάνοβιτς

Στον Ολυμπιακό στέλνουν το καλοκαίρι τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς οι συμπατριώτες του. Ο Σέρβος μέσος της Σταντάρ Λιέγης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Στέλεχος της ελληνικής ομάδας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον παίκτη από τότε που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με τη Σταντάρ.

Οι δύο πλευρές φέρεται να τα έχουν βρει και στο οικονομικό και είναι πολύ πιθανό ο Σέρβος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τρία ή τέσσερα χρόνια σύμφωνα με τους συμπατριώτες του. Επιπλέον ακούστηκε ότι πριν μερικές μέρες έγινε ένα ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω αλλά ξεκαθαρίζουν ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για μεταγραφικά σενάρια και πως στο τέλος της σεζόν θα υπάρξουν εξελίξεις σε τέτοιου είδους θέματα.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου