Μπάντοβιτς, Νινιάδης έκοψαν τον Stelios!
Βρέθηκε η... άκρη τελικά για το πώς "κόπηκε" η επιστροφή του Στέλιου Γιαννακόπουλου στον Ολυμπιακό. Ο βετεράνος άσος εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά βρήκε κλειστές πόρτες. Και οι πληροφορίες λένε ότι οι κλειστές πόρτες ήταν κι από τους πρώην συμπαίκτες του και νυν τεχνικούς της ομάδας.

Μεταφέρθηκε από τη διοίκηση προς τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τον Ανδρέα Νινιάδη η επιθυμία του Γιαννακόπουλου, αλλά φαίνεται πως το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ήταν αρνητικό, προφανέστατα θεωρώντας πως ο άλλοτε συμπαίκτης τους δεν είχε πια τίποτα να προσφέρει στην ομάδα, στα 36 χρόνια του.

Ζεστοί δεν ήταν ούτε στη διοίκηση, έχοντας την άποψη ότι μπορεί η παρουσία του Γιαννακόπουλου να δημιουργούσε και κάποιο πρόβλημα στ' αποδυτήρια, με το σκεπτικό ότι θα ήθελε να παίζει κι ότι μπορεί να γκρίνιαζε και να μουρμούραγε, αν καταλάβαινε ότι ήταν τρίτος στη σειρά πίσω από τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και τον Ζαουάντ Ζαϊρί.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης το "κράταγε" από παλιά στον Γιαννακόπουλο, από την εποχή που είχε προτιμήσει να πάει στην Αγγλία, ως ελεύθερος ποδοσφαιριστής, μη αποδεχόμενος την προσφορά του Ολυμπιακού και με αυτά και με αυτά το όνειρο του Στέλιου δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.