Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Πάει στην ΠΑΕ ο Κόκκαλης



Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Πέμπτης ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, ο πρόεδρος του με όλα τρέχοντα θέμα του συλλόγου, ανάμεσα στο οποίο και το επεισόδιο μετά την προπόνηση της Τρίτης ανάμεσα στον...



... Ντιόγκο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραδώσουν εγγράφως τις απολογίες τους και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα τιμωρηθούν με τσουχτερό πρόστιμο. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για πιο βαριά «καμπάνα», όπως η διακοπή συμβολαίου.

Υπάρχει όμως, η πρόθεση να σφίξουν τα λουριά εν όψει της συνέχειας και από εδώ και στο εξής, όποιος υποπέσει σε παράπτωμα, δύσκολα θα τη γλιτώνει μόνο με πρόστιμο.

Εκείνο πάντως, που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον εν όψει της εμφάνισης του Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ, έχει να κάνει με το αν αποφασιστεί η τοποθέτηση ενός προσώπου μες τα αποδυτήρια.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο, πολλά ακούγονται για τις σχέσεις των παικτών και μένει να δούμε, αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφασίσει άμεσα να βάλει άνθρωπο για να… συμμαζέψει την κατάσταση.

Τα ονόματα των Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και Σάββα Θεοδωρίδη βρίσκονται από χθες στο προσκήνιο ωστόσο, ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου