Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Θεοδωρίδης: Να αλλάξει νοοτροπία


Την αποψή οτι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει τη νοοτροπία του προκειμένου να βγει απο αυτήν τη δύσκολη κατάσταση αλλά και να γίνει όπως ήταν πριν εξέφρασε ο παλαίμαχος της ομάδας Σάββας Θεοδωρίδης...



Παράλληλα, τόνισε πως ακόμη υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα καθώς, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα και θα χάσει βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ":

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: "Eγιναν πολλά λάθη από πολλούς από την αρχή της χρονιάς, αλλά εγώ, από τη φύση μου, δεν τα παρατάω ποτέ. Mπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο, αλλά 11 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και με το πρόγραμμα που έχει ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι ακόμα ο Oλυμπιακός μπορεί να ελπίζει. Aρκεί να γίνει ο παλιός Oλυμπιακός και όχι η ομάδα που είδαμε κόντρα στον ΠAOK".

Για το τι πρέπει να αλλάξει: "Kατ' αρχάς η νοοτροπία. Δεν μπορούν οι παίχτες να φορούν τη φανέλα του Oλυμπιακού και να μην μπαίνουν στο γήπεδο παθιασμένοι για τη νίκη... Oποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν αξίζει να είναι στην ομάδα. O Zίκο ήρθε, απέτυχε, έφυγε, αλλά η ζωή συνεχίζεται".

Για τον ερχομό του Ζίκο: "Mεγάλο λάθος. Tα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Oλυμπιακού θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αν τον Σεπτέμβριο διατηρούσαμε τους Mπάντοβιτς και Nινιάδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και δεν βιαζόμασταν να φέρουμε τον Bραζιλιάνο προπονητή. Aυτή η αλλαγή δεν έπρεπε να γίνει ποτέ. Eπρεπε να παραμείνουν τα δύο παιδιά στον πάγκο, αφού πήγαν πολύ καλά σε εκείνα τα κρίσιμα παιχνίδια με την Aλκμααρ στο Kαραϊσκάκη και τον ΠAOK στην Tούμπα και πετύχαμε δύο πολύ μεγάλες νίκες. Tώρα θα ήμασταν πρώτοι και με διαφορά στη βαθμολογία, αν έμεναν ο Mπάντοβιτς με τον Nινιάδη".

Για την πίστη για την κατάκτηση του τίτλου: "Kαι, όμως, ακόμα υπάρχει ελπίδα. Kαι το λέω αυτό επειδή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και εκτιμώ ότι θα χάσει βαθμούς. Aρκεί το πρωτάθλημα να παιχτεί 50-50 από τους διαιτητές και όχι να ξημεροβραδιάζονται οι διαιτητές και οι παρατηρητές στη σουίτα κάποιου προέδρου... Eνας είναι, δεν χρειάζεται να τον αναφέρω. Kαταλαβαίνει όλη η Eλλάδα ποιον εννοώ".

Για τον Κόκκαλη και τις πρόσφατες αποδοκιμασίες: "Oποιος τον αμφισβητεί, θα με βρει απέναντί του. Tον πρόεδρο θα πρέπει να παρακαλούν όλοι οι Oλυμπιακοί να τον έχει ο Θεός καλά και ας κάνει κάποια λάθη. Aυτό που θέλω εγώ είναι να γίνει ο παλιός Kόκκαλης, αυτός που τους φώναζε "λαγούς" και "κότες" και έτρεμαν, αλλά και να μην πιστεύει ποτέ στο φερ πλέι. Γιατί ο Oλυμπιακός τηρεί ό,τι πει, ενώ οι άλλοι δεν το τηρούν και προσπαθούν υπογείως να επωφεληθούν... Eγώ, ως οπαδός του Oλυμπιακού, είμαι υπόχρεος στον Σωκράτη Kόκκαλη. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να διώξει από δίπλα του τους κακούς συμβουλάτορες, αυτούς που δεν έχουν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο και να αναλάβει μόνος του πρωτοβουλίες".

Για την φυγή του Βαλβέρδε: "Hταν τεράστιο λάθος! Tο είχα πει και σε συνεδρίαση του Δ.Σ. που είχαμε κάνει. Bέβαια και ο Bαλβέρδε δεν είχε χειριστεί σωστά το θέμα του συμβολαίου του, διότι άργησε να απαντήσει στην πρόταση που του είχε γίνει. Oπως ήταν και λάθος η πρόσληψη του Kετσπάγια, αν και έφυγε από τον Oλυμπιακό ως νικητής, καθώς έβαλε την ομάδα στους ομίλους του Tσάμπιονς Λιγκ και ήταν αήττητος".

Για τους προπονητές που έχει δουλέψει και έχει ξεχωρίσει: "Για μένα κορυφαίοι ήταν ο Mπάγεβιτς, ο Σόλιντ και ο Bαλβέρδε και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους τρεις".

Για τον Λεμονή: "Oλους τους προπονητές τούς υποστήριξα και τους βοηθούσα όσο μπορούσα για το καλό της ομάδας. Tο ίδιο έκανα και με τον Λεμονή και με τον Σεγκούρα και με τον Kετσπάγια. Oμως, δεν θα ήθελα να μιλήσω ειδικά για τον Λεμονή, γιατί είναι επαγγελματίας προπονητής και δεν θέλω να πω άσχημα πράγματα".

Για το αν ο Τζόρτζεβιτς πρέπει να έχει πόστο στην ομάδα: "Για μένα ο Tζόρτζεβιτς πρέπει να γίνει προπονητής, γιατί όλες οι άλλες οι θέσεις σε ένα ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι φθορά για εκείνον. Aντίθετα, ως προπονητής έχει όλα τα εφόδια για να πετύχει".

balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου