Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μπάντοβιτς στους παίκτες του


Aναφορικά με το ματς της Κυριακής, o 41χρονος τεχνικός τόνισε ότι ο Αστέρας είναι μία δυνατή ομάδα, με πάθος και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες. "Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ...


καλή ομάδα. Πρέπει να γνωρίζεται ότι το παιχνίδι θα πάει στο πάθος και τη δύναμη. Το γήπεδο είναι μικρό, ο Αστέρας είναι ομάδα που παίζει δυνατά και με πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κίνηση στους ανοιχτούς χώρους όταν έχουμε την μπάλα σε όλο το πλάτος του γηπέδου.

Επίσης, να ξέρετε ότι μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να είναι κακός και να έχει δημιουργηθεί λάσπη από τις βροχές που πέφτουν τις τελευταίες ημέρες. Η τριάδα Καρντόσο, Βίλτσες και Τσέζαρεκ θέλει μεγάλη προσοχή. Είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του Αστέρα. Ο Καρντόσο τρέχει ασταμάτητα, παίζει πολύ δυνατά, έχει ευχέρεια στην πάσα και όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του.

Ο Βίλτσες είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Παίζει συνήθως πίσω από τον επιθετικό. Κάνει κινήσεις στο σωστό χρόνο, είναι γρήγορος με καλή τεχνική. Όσο για τον Τσέζαρεκ, μην τον χάσετε από τα μάτια σας ούτε για μισό λεπτό! Δουλεύει συνεχώς μέσα στην περιοχή, βρίσκεται πάντα σε επίκαιρη θέση και έχει εύκολο το γκολ με κάθε τρόπο.

Οι δύο στόπερ (Λαζαρίδης και Μαρσελάο) είναι πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι, αλλά όχι γρήγοροι. Μερικές φορές μένουν ψηλά να πιέσουν και αφήνουν κενούς χώρους στην πλάτη τους".

todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου