Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Λατρεία στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό





AΠΟΘΕΩΣΗ ΓΚΑΛΕΤΙ

Οι μετακινήσεις των οργανωμένων οπαδών μπορεί να έχουν απαγορευτεί από την Πολιτεία, αλλά αυτό δεν μπορεί να εμποδίσει τους φίλους του Ολυμπιακού -που ζουν στην Κρήτη- να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη...



...στο Παγκρήτιο (20/2, 19:00GR).

Οσοι οπαδοί του Ολυμπιακού από την Κρήτη, επιθυμούν να βρεθούν στο γήπεδο, θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο για τις θύρες 4, 5 ή 6. Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας

Κάθε χρόνο τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού από τη στιγμή που πατούν το πόδι τους στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, Νίκος Καζαντζάκης, μέχρι τη στιγμή που μπαίνουν στο αεροπλάνο της επιστροφής, τυγχάνουν αποθεωτικής υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας.

Ετσι και φέτος σκηνές λατρείας εκτυλίχθηκαν κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Κρήτη, όπου το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι πιο έντονο από κάθε άλλο. Για του λόγου το αληθές, ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού στα Χανιά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ελλάδα μετά από αυτόν του Πειραιά, ενώ δυναμική είναι η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού σε Ηράκλειο, Σητεία, Αγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο.

Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει την πρώτη επίσκεψη των ερυθρόλευκων στο Παγκρήτιο, πριν από ακριβώς 5 χρόνια (στις 20 Φεβρουαρίου 2005), όταν στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι της ομάδας (τότε επιτρέπονταν οι μετακινήσεις και είχε πάει πολύς κόσμος από την Αθήνα και τον Πειραιά).

Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού η διοίκηση του Εργοτέλη -παρά την απαγόρευση στις μετακινήσεις- έχει αφήσει τρεις θύρες ανοιχτές (4, 5 και 6) για τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στο πλευρό του Ολυμπιακού στο αυριανό (20/2) παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα βρεθούν 2-2.500 φίλαθλοι.

Κατά την άφιξη, λίγο μετά τις 19:00GR, περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού (λίγο η απεργία των τελωνιακών που συνεπάγεται στην έλλειψη βενζίνης, λίγο η απεργία των ταξί, απέτρεψε άλλους να πάνε στο αεροδρόμιο) περίμεναν τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι αφού... πρόλαβαν να υπογράψουν κάποια αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν, μπήκαν στο πούλμαν και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η αποστολή.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος αποθεώθηκε περισσότερο από τον καθένα, θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη, στο σύνδεσμο της Θύρας 7 στην Σητεία, όπου είναι προσκεκλημένος σε μια προς τιμήν του εκδήλωση.

http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου