Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Όλα καλά με Ματ…




Κάκωση κι όχι κάταγμα στο ζυγωματικό ήταν το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος επιθετικός είχε χτυπήσει σε μία διεκδίκηση μπάλας στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα απουσιάσει από το κυριακάτικο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 21η αγωνιστική (16:45).

Ικανοποίηση και ελπίδες

Η μείωση της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους έξι βαθμούς σε συνδυασμό με τη νίκη επί του Πανιωνίου έφεραν ικανοποίηση στις τάξεις του Ολυμπιακού. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα», λένε οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» στις μεταξύ τους συζητήσεις αναγνωρίζοντας πάντως πως αυτό που πρέπει πρωτίστως να τους απασχολεί είναι η δική τους βελτίωση και η εξασφάλιση των νικών σε καθένα από τα δέκα ματς που απομένουν.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του τη Δευτέρα, ενώ η προπόνηση της Τρίτης ορίστηκε στις 17:00 και θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ!

Λεονάρντο και Μαρέσκα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή τέσσερα ματς θα απουσιάσουν. Αυτά είναι με Λεβαδειακό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Εργοτέλη (εκτός) και Ατρόμητο Αθηνών (εντός). Από το ματς με τον Λεβαδειακό θα λείψει ο Χέσους Ντάτολο, μετά την αποβολή του κόντρα στο ματς με τον Πανιώνιο.

Στο προσκήνιο το θέμα Βαλβέρδε

Από χθες το βράδυ φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται καθ'οδόν για τον Πειραιά! Ο Βάσκος απολύθηκε από τη Βιγιαρεάλ και οι Πειραιώτες ενδέχεται να εξετάσουν την περίπτωσή του για το καλοκαίρι. Εκείνο που ειπώθηκε από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση ήταν ότι το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδης θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει υπάρξει επαφή με τον 45χρονο προπονητή.

«Ο Ερνέστο έφυγε πριν από λίγη ώρα από τη Βιγιαρεάλ. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο, ούτε να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση. Από τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε για το μέλλον του, για την επόμενη ομάδα του από το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ στη «SportDay».

Ο Βαλβέρδε εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Εκείνο που θα συζητηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι το οικονομικό, αφού η πρόταση των Πειραιωτών δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί από την περσινή τους (σ.σ.: 1,2 εκατ. ευρώ). Μάλιστα, ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό να καθίσει και πάλι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου