Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Τέλος στα επεισόδια


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

Να εξαλείψει κάθε φαινόμενο βίας προστατεύοντας τον Ολυμπιακό και το γήπεδο Καραϊσκάκη, θέλει ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ...



...είχε το πρωί της Πέμπτης σύσκεψη με τους συνεργάτες του, απ’ την οποία και αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την αντιμετώπιση της βίας στο φαληρικό γήπεδο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το παρών στη σύσκεψη υπό τον Κόκκαλη, έδωσαν οι Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Λούβαρης, Γιαννάικος, Σωκράτης Junior, Μώραλης, Τσιρώνης και Κουντούρης.

Έγινε αναλυτική κουβέντα για το ζήτημα της βίας και γενικότερα για την ασφάλεια στο Καραϊσκάκη. Αποφασίστηκε λοιπόν, να συσταθεί τριμελής επιτροπή, που θα ασχολείται αποκλειστικά με την ασφάλεια των αγώνων στο Καραϊσκάκη και την αποφυγή κάθε φαινόμενου βίας.

Και άνθρωπος του Λαυρεντιάδη

Την επιτροπή στελεχώνουν ο υπεύθυνος ασφαλείας της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης, το μέλος της διοίκησης, Μιχάλης Κουντούρης, καθώς και ο κ. Ρογκόπουλος, συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που κατέχει πια το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ».

Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η επιτροπή θα επιδιώξει μια καλύτερη συνεργασία με την αστυνομία και όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να γίνει να αποφευχθούν στο μέλλον τα επεισόδια στο φαληρικό γήπεδο.

Όχι τυχαία, το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές επισκέψεις στο Καραϊσκάκη και αναμένεται να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις, με στόχο να γίνει πιο ασφαλές και προσβάσιμο.

http://www.sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου