Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Eπιστροφή με... νόημα, του Ντάρκο στην Ελλάδα

ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Πριν από δύο περίπου μήνες ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναχώρησε για μόνιμη εγκατάσταση στο Σαν Σεμπαστιάν, στο ιδιόκτητο σπίτι που έχει. Οι σκέψεις για παραμονή του στην Ελλάδα ξεθώριασαν, μιας και το επαγγελματικό του μέλλον στον Πειραιά από την θέση του παράγοντα δεν έδειχνε ευοίωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Πειραιά, μάλλον τον επόμενο μήνα και γιατί όχι να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, όπως και αυτός πολύ θα ήθελε. Από τον Ολυμπιακό αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το καλοκαίρι, αφού το όνομα του Σέρβου μαζί και με άλλα ονόματα, υπάρχει στην σκέψη του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, προκειμένου να στελεχώσει την ομάδα, με ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα την διάθεση για προσφορά και είναι σε θέση να πσυμβάλουν με τον τρόπο τους στην ομαλή λειτουργεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτήν τη στιγμή το μυαλό όλων είναι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πουθενά αλλού, ενώ η οποιαδήποτε κίνηση ανασυγκρότησης της ομάδας θα ξεκινήσει με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά η επιστροφή του μεγάλου Ντάρκο στην χώρα μας, μπορεί και να έχει ιδιαίτερο νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου