Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

«Χρυσάφι» από Κόκκαλη!

Πριμ 100.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αν μετά τη νίκη τους στην Τρίπολη επί του Αστέρα καταφέρουν να νικήσουν το προσεχές Σάββατο και τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε ενημερώσει πως θα πριμοδοτήσει τους «ερυθρόλευκους» εφόσον νικούσαν τους Αρκάδες, όπερ και εγένετο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ περιμένει το «διπλό» και στο Ηράκλειο για να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές, που εξαπολύουν την αντεπίθεσή τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Νίκες μέχρι το τέλος!

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η διαφορά των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στο -3 και οι Πειραιώτες συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν φαβορί τους «πράσινους» για την κατάκτηση του τίτλου. Το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι πιο βατό από του «τριφυλλιού», αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού να κοιτάζουν μόνο τα δικά τους παιχνίδια και όχι του «αιώνιου» αντιπάλου.

Οι διοικούντες την ομάδα εφιστούν την προσοχή στη συνέχεια των αγώνων που ακολουθούν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κερδίζουν κάθε ματς. «Εμείς συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά, χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, με μοναδικό στόχο να κάνουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα μας», είναι το μήνυμα της διοίκησης.

Οι Πειραιώτες χάρηκαν για την ήττα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό που επιθυμούν είναι να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι αν διορθώσουν τις αδυναμίες και ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Μάλιστα, τονίζουν ότι πλέον όλα εξαρτώνται από αυτούς, αφού αν κάνουν οκτώ νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν, τότε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ικανοποίηση γα Μπάντοβιτς-Νινιάδη

Την εκτίμηση όλων στον Ολυμπιακό αρχίζει να κερδίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός (μαζί με τον Ανδρέα Νινιάδη) πιστώνεται τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των Πειραιωτών, με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις για τον προπονητή τους, όπως έκαναν στην περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε. «Τώρα κάνουμε προπόνηση και δουλεύουμε στην τακτική», λένε το τελευταίο διάστημα και τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης της προσπάθειάς τους.

Από την πλευρά του, ο πρώην αρχισκάουτερ της ομάδας συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν σταματάει να τονίζει ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα. Όσον αφορά το ενδεχόμενο ο Μπάντοβιτς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αυτό θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν. Αν οι «ερυθρόλευκοι» κατακτήσουν το πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται ο Σέρβος να αναλάβει το «χτίσιμο» της νέας περιόδου.

Δοκιμάζει ο Μέλμπεργκ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά το χθεσινό ρεπό που πήραν από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Χθες πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Ντουντού και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Σουηδός στόπερ θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί απέναντι στην κρητική ομάδα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς με την Μπορντό. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο, πονάει λιγότερο, όμως δεν φαίνεται ότι θα δώσει το «παρών» στο Παγκρήτιο Στάδιο και το πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League.

* Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γαλλία που θέλουν τη Μαρσέιγ να παρακολουθεί τον Βασίλη Τοροσίδη και ότι γι' αυτόν θα στείλει σκάουτερ στον αγώνα με την Μπορντό. Συγκριμένα, οι Γάλλοι χαρακτηρίζουν «πολυεργαλείο» τον διεθνή άσο και σημειώνεται ότι η ομάδα της Μασσαλίας ψάχνει για δεξί μπακ. Επίσης, αναφέρεται ότι υπάρχει εκτίμηση στα προσόντα του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, επειδή έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου