Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Παρατηρήσεις σε Μήτρογλου


ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΦΟΡ Ο ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ: «ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΕΣ»
«ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ», Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Τετ α τετ με τον Κώστα Μήτρογλου είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, στο περιθώριο της προπόνησης της Τετάρτης.

Μετά το πρώτο γκολ που έβαλε με τον Λεβαδειακό, ο Έλληνας φορ...



...φάνηκε κάτι να λέει, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από μερίδα του Τύπου.

Γράφτηκε χαρακτηριστικά, πως ο παίκτης αναρωτιόταν «εγώ μπαίνω ως αλλαγή;», κάτι που θέλησε να δείξει και μέσα από τον πανηγυρισμό (ΦΩΤΟ) και είχε αποδέκτη τον Μπάντοβιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλοντας κυρίως να προστατεύσει τον νεαρό φορ, αλλά και να διαφυλάξει το κλίμα ηρεμίας στην ομάδα, φώναξε τον Μήτρογλου και του έκανε τις σχετικές παρατηρήσεις.

«Δεν πρέπει να δίνεις αφορμές, προέχει το καλό της ομάδας», του τόνισε μεταξύ άλλων, με τον παίκτη να εμφανίζεται μετανιωμένος. «Ήταν λάθος μου, πάνω στην ένταση του αγώνα. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει», υποσχέθηκε ο Μήτρογλου και το θέμα έκλεισε εκεί.

Τα εύσημα σε παίκτες

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ανάλυσης μέσω βίντεο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Μπάντοβιτς αναφέρθηκε ξεχωριστά στη παρουσία κάποιων παικτών. Δεν ξέχασε μάλιστα, και όσους μένουν εκτός αποστολής.

Χαρακτηριστικά, ο Σέρβος αναφέρθηκε στο πάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Μέλμπεργκ, λέγοντας πως δίνουν και το παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Ακόμη εκθείασε τον Λεονάρντο που μπήκε ως αλλαγή, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα και τον τρόπο δουλειάς των παικτών, που μένουν εκτός 18αδας.

http://www.sportdog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου