Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τα πλάνα του Μπάντοβιτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με δύο αλλαγές στην αρχική σύνθεσή τους, αφού ο Έντσο Μαρέσκα και ο Ραούλ Μπράβο είναι τιμωρημένοι.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν υπολογίζει τον Ντουντού και θα περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Αν δεν τα καταφέρει ο Σουηδός στόπερ, τη θέση του θα πάρει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Σέρβος τεχνικός προτίθεται να τοποθετήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Έτσι στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκαλίτσιος, εκτός αν παίξει ο Μέλμπεργκ και μετακινηθεί στα δεξιά ο Ζελβάκοφ.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Λεονάρντο φέρεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Ντομί. Λόγω της ξαφνικής απουσίας του Ζαϊρί (ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς λόγους), ο Μπάντοβιτς φώναξε στην πρώτη ομάδα τον Θωμά Μακαρόνα, ο οποίος είχε υπογράψει στις αρχές Σεπτεμβρίου επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όσον αφορά τον Ντουντού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα απουσιάσει, επίσης, από τον αγώνα με τον Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή (27/02).

«Είμαστε ο Ολυμπιακός»!

Ο Μπάντοβιτς κρατάει χαμηλούς τόνους και στόχος του είναι η ομάδα να παρουσιάζεται βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι: «Υπάρχει βελτίωση, είμαστε ικανοποιημένοι γι' αυτό, ωστόσο συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε καλή προπόνηση και ζωή», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος και τόνισε:

«Είναι πια στο χέρι μας, αλλά για μας δεν έχει αλλάξει κάτι σε όλα τα υπόλοιπα. Εγώ θέλω τον Ολυμπιακό να είναι κάθε εβδομάδα έτοιμος για τη νίκη. Το ίδιο ήθελα κι όταν η διαφορά ήταν στους έξι βαθμούς. Μέσα σε τρεις, τέσσερις εβδομάδες δεν μπορεί να έχουν αλλάξει τα πάντα. Βλέπουμε τη βελτίωση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στην επίθεση, και στην άμυνα. Σίγουρα μας ικανοποιεί η διάθεση των παιδιών και θέλουμε πάντα να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά πώς είμαστε εμείς. Ολυμπιακός είμαστε και ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βλέπουμε πόσα ματς έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

* Στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του και στη συνέχεια ενδέχεται να παρευρεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπου θα βρεθεί ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής και θα συζητήσει το θέμα της βίας στα γήπεδα.

* Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η Μάντσεστερ Σίτι θα στείλει άνθρωπο στο Ολυμπιακός-Μπορντό για να παρακολουθήσει τον Βασίλη Τοροσίδη.

* Στην εθνική Σουηδός κλήθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ για τον αγώνα με την Ουαλία που είναι προγραμματισμένος για τις 3 Μαρτίου στο Σουόνσι.

* Ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Λούα Λούα εμφανίζονται οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και εμφανίζονται αποφασισμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν για διετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης ΣΠΟΡΤ-ΦΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου