Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Προσοχή ζήτησε ο Μπάντοβιτς


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ - ΝΤΑΤΟΛΟ - ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε σήμερα στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι πρέπει να προσέξουν πολύ την μεσαία γραμμή του Αστέρα Τρίπολης ενώ τους έδειξε και βίντεο από στιγμιότυπα των Αρκάδων...
...Ανέλυσε το παιχνίδι του Αστέρα

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειξε σήμερα σε βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες του Αστέρα Τρίπολης και ανέλυσε διεξοδικά τον τρόπο παιχνιδιού των Αρκάδων. Στάθηκε όχι μόνο στον τρόπο ανάπτυξής τους αλλά και στο δυνατό τους σημείο, που είναι η μεσαία τους γραμμή.
«Πρέπει να δώσουμε μεγάλο βάρος στον χώρο του κέντρου. Να προσέξουμε πολύ τ' ατού του Αστέρα στην μεσαία γραμμή, καθώς εκεί είναι πολύ δυνατός. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και να κερδίσουμε την... μάχη του κέντρου. Περιμένω απ' εσάς την απαιτούμενη συγκέντρωση και την προσοχή για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μπάντοβιτς, που ζήτησε πίεση σ' όλες τις γραμμές και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Μία πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά στην ενδεκάδα με την οποία θα παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» αυτή αναμένεται ν' απαρτίζεται από τους: Νικοπολίδη, Τοροσίδη ή Γκαλίτσιο, Αβ. Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα ή Τοροσίδη, Λεντέσμα, Στολτίδη, Λούα Λούα, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ.


http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου