Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Με Μέλμπεργκ και Ζαϊρί στην Κρήτη





Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη συμπεριελήφθη ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός πήρε μέρος σε όλες τις προπονήσεις των Πειραιωτών αυτή την εβδομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το παιχνίδι κόντρα στην κρητική ομάδα. Εκτός του 33χρονου παίκτη, κανονικά προπονήθηκε την Παρασκευή και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο Ηράκλειο.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα.

Εκτός έμειναν ο Ντουντού (ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο), ο Γκαλέτι και οι τιμωρημένοι Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το απόγευμα για το Ηράκλειο.

Όσον αφορά στην αυριανή ενδεκάδα των Πειραιωτών, ο Μπάντοβιτς προτίθεται να χρησιμοποιήσει στα άκρα της άμυνας τον Γκαλίτσιο (ή Ζεβλάκοφ) και τον Λεονάρντο. Οι δύο παίκτες θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Ραούλ Μπράβο και Μαρέσκα, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης θα αγωνιστεί ως χαφ.

Ο Σέρβος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο (ή Ζεβλάκοφ), Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Λεονάρντο. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Τοροσίδης, Λεντέσμα και Στολτίδης. Στα αριστερά θα παίξει ο Ντάτολο, δεξιά ο Λούα Λούα και στηνξ κορυφή ο Νταρμπισάιρ. Εάν δεν παίξει ο Μέλμπεργκ, τότε θα αγωνιστεί στο κέντρο ο Ζεβλάκοφ και στα δεξιά ο Γκαλίτσιος.

* Περίπου 2000-2500 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο και θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να πάει στην Κρήτη και να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου