Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

«Σκέφτομαι μόνο το πρωτάθλημα»


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο συνέχισης της καριέρας του και τον επόμενο χρόνο ο Αντώνης Νικοπολίδης τονίζοντας ωστόσο πως στην παρούσα φάση το μόνο που τον απασχολεί είναι να εξαντλήσει ο Ολυμπιακός τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος.

«Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι για μένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω, ούτε είναι τώρα η στιγμή να βάζω τέτοιες σκέψεις στο μυαλό μου. Το μυαλό μου είναι μόνο στο πρωτάθλημα και πώς θα μπορέσουμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα των τελευταίων δύο μηνών», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» ο 39χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Μπροστά μου βλέπω μόνο πώς θα προσεγγίσουμε ξανά την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολα παιχνίδια μπροστά του, αλλά κι εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και σοβαροί για να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ καλά και εκτιμώ πως από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Ο στόχος είναι μπροστά και θα τα δώσουμε όλα για να τον κατακτήσουμε».

Με Πάρντο κόντρα στον Λεβαδειακό

Με τον Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή κόντρα στον Λεβαδειακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη». Ο Αντώνης Νικοπολίδης τραυματίστηκε στον ώμο, δίχως να πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά μάλλον θα προφυλαχθεί απέναντι στους Βοιωτούς. Απών από το ματς αυτό θα είναι ο τιμωρημένος Ντάτολο και ο τραυματίας Ντουντού (θα επανεξεταστεί στο πέλμα την επόμενη εβδομάδα για να φανεί αν μπορεί να παίξει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα), ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Στολτίδη που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα, στην οποία είναι πιθανό βασικός να βρίσκεται ο Λεντέσμα.

* Πρόστιμο 10.000 ευρώ ή και μεγαλύτερο θα επιβληθεί σε Ντιόγο και Γιάννη Παπαδόπουλο για το μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου