Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Με καρδιά του πρωταθλητή!


Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός... φόρεσε τα καλά του, ψαλίδισε την διαφορά από τον Παναθηναϊκό και μπήκε δυνατά στην... μάχη του τίτλου. Το gazzetta.gr γράφει για την επόμενη μέρα από το 3-1 σε βάρος του Αστέρα στην Τρίπολη...


Επαγγελματική νίκη και ξανά στο... κόλπο!

Ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη ήταν σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και ουσιαστικός. Κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο μέρος πέτυχε μία επαγγελματική νίκη με σκορ 3-1 από μία εκ των υπολογίσιμων ομάδων της κατηγορίας του Αστέρα. Έδειξε ψυχή και καρδιά πρωταθλητή! Μία ομάδα που έχει το μέταλλο για να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για το φετινό πρωτάθλημα.

Κατάφερε να μπει πολύ καλά στο παιχνίδι, να πάρει γρήγορα το προβάδισμα και να μην χάσει την ψυχραιμία του από το γκολ της μείωσης που δέχθηκε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Από εκεί και πέρα στο Β' μέρος κάλυψε ιδιαίτερα καλά τα... νώτα του μέχρι τέλους. Αυτό το... τρίποντο έφερε τον Ολυμπιακό στο -3 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ξανά στο... κόλπο για τον τίτλο. Στις μέρες των Αποκριών ο Ολυμπιακός... έβαλε τα καλά του και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των αγώνων του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο λιμάνι μπορεί να κρατούν χαμηλούς τόνους και ν' επικεντρώνουν την προσοχή τους στον επερχόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, ωστόσο άπαντες στην ομάδα εκτιμούν πως είναι εφικτό να κατακτηθεί ο τίτλος. Ειδικά από την στιγμή που η διαφορά έχει μειωθεί τόσο η πίστη και η αισιοδοξία ξεχειλίζουν. “Μπορούμε τον τίτλο!”, είναι το σύνθημα που επικρατεί.

Ένας Λούα Λούα με άλλον αέρα!

Δύο γκολ και μία εμφάνιση για... Όσκαρ! Τι άλλο να ζητήσει ο Λούα Λούα; Ο Κογκολέζος άσος είχε κάθε λόγο να χαμογελά και για την παρουσία του και για τα τέρματά του αλλά και για την πολύτιμη νίκη. Ο ίδιος παρουσιάζει συγκεντρωμένος στον στόχο του, που είναι να γίνεται καλύτερος από αγώνα σε αγώνα. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά πως δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στην πειραϊκή ομάδα.

Εκτός αυτού θέλει πολύ να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. Εξάλλου είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν θα έπρεπε να είχε φύγει ποτέ από την ομάδα του Ολυμπιακού. Τον πολύ καλό Λούα Λούα ο πειραϊκός σύλλογος θα τον χρειαστεί στην συνέχεια και μάλιστα σημαντικά.

Παίκτης με ποιότητα ο Ντάτολο

Αρκετά μεγάλη βοήθεια έδωσε και ο Αργεντινός χαφ, Ντάτολο. Ο παίκτης που έχει έρθει δανεικός από τη Νάπολι έδειξε γι' άλλη μία φορά πως είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Ένας ποδοσφαιριστής, που έχει την δυνατότητα και να βγάζει καλές φάσεις, να κρατάει αλλά και να μοιράζει σωστά μπάλες. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν τέτοιο ικανό χαφ και εφόσον εναρμονιστεί ακόμη πιο καλά με τις υπάρχουσες συνθήκες ο Ντάτολο θα μπορεί να δώσει ακόμη πιο πολλά.

Πανευτυχής ο Κόκκαλης, δικαιωμένος ο Μπάντοβιτς

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης αφότου πέρασε δύσκολες μέρες αλλά και βίωσε την αμφισβήτηση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας πλέον είναι πιο ευτυχής από ποτέ. Και αυτό διότι βλέπει τον Ολυμπιακό να έχει πάρει για τα καλά... μπρος και να πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Ένα νέο... τρίποντο στο ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη θα κρατήσει τον Ολυμπιακό σε τροχιά τίτλου και από εκεί και πέρα θα περιμένει ένα καινούριο ενδεχόμενο... στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού.

Από την άλλη ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, νιώθει πιο δικαιωμένος από ποτέ. Βλέπει πως η δουλειά που κάνει στις προπονήσεις με τους παίκτες του αποδίδει καρπούς καθότι και η ομάδα παρουσιάζει βελτίωση αλλά και κερδίζει τα ματς που πρέπει.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

Στον Ολυμπιακό θέλουν από εδώ και πέρα νίκες μέχρι το τέλος. Ας δούμε το πρόγραμμά του στο υπόλοιπο της Σούπερ Λίγκας:

23η αγωνιστική: με Εργοτέλη εκτός

24η αγωνιστική: με Ατρόμητο εντός

25η αγωνιστική: με Ηρακλή εκτός

26η αγωνιστική: με Γιάννενα εντός

27η αγωνιστική: με Παναθηναϊκό εκτός

28η αγωνιστική: με Ξάνθη εντός

29η αγωνιστική: με Πανθρακικό εκτός

30η αγωνιστική: με Άρη εντός
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου