Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η θέση της Θύρας 7

REDNEWS

Η επίσημη θέση της Θύρας 7 για τα συμβάντα στον Ολυμπιακό εκφράστηκε από την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στο Sport TV, που προβάλλεται σε live streaming και από το Red News. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ακης Βαρδαλάκης μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας:

Ο κόσμος πιο πολύ απογοητεύεται με τις κινήσεις που γίνονται. Τα πρωταθλήματα μπορούν να χαθούν όμως αυτά που γίνονται φέτος στον Ολυμπιακό δεν τα έχει καταλάβει κανείς.

Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βρίσουν ή θα χρεώσουν τον Κόκκαλη. Δεν είμαστε αχάριστοι. Εχουμε μάθει όμως να συζητάμε και να προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις για ότι δεν καταλαβαίνουμε. Εχουμε συνηθίσει βάση αποτελεσμάτων να κρίνονται οι επιλογές. Φέτος όμως μιλάμε για πλήρη αποτυχία. Όχι για το χαμένο πρωτάθλημα.

Τον κόσμο τον στενοχωρεί που δεν βλέπει μπάλα και βλέπει να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Το καλοκαίρι κάναμε ένα έγκλημα με τον προπονητή. Βρήκαμε όχι έναν τέλειο (σ.σ. Βαλβέρδε) αλλά έναν κανονικό προπονητή. Ξέρουμε τι έγινε. Τι επιλέξαμε όμως μετά; Τον Κετσπάγια! Γιατί; Επειδή είχε παίξει προκριματικά και να πάρουμε τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ. Τα λεφτά μπορούσες να τα πάρεις και με άλλον προπονητή.

Φεύγει ο Κετσπάγια και έρχεται ο αρχιτουρίστας.

Για τους παίκτες, θέλουμε από το καλοκαίρι έναν αριστερό χαφ. Δεν ήρθε ποτέ. Θέλαμε επιθετικό. Μέχρι τώρα έχουμε την χειρότερη επίθεση στην ιστορία μας. Εχουμε τσακωθεί όχι με το γκολ μόνο αλλά και με την ευκαιρία. Σίγουρα αυτό είναι ψυχολογικό, δεν ξεχάσανε την μπάλα οι παίκτες. Μετά θέλαμε δεκάρι, καθιερώσαμε τον Οσκαρ. Λέγαμε για ταχύτητα στα χαφ και πήραμε ότι πιο αργό μπορούσαμε, Λεντέσμα, Μαρέσκα.



Φτάσαμε στον Δεκέμβριο και λέγαμε ότι θέλουμε ενίσχυση. Αφού μοιράσαμε τα εκατομμύρια στο Μπεν Αρφα τελικά πήραμε δύο παίκτες που θα παίξουν βασικοί την 4η αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Δεν υπάρχει προγραμματισμός στις μεταγραφές. Δεν ζητήσαμε να γίνει κανένα μπαμ. Ζητήσαμε να καλυφθούν οι θέσεις που είχαμε κενά. Και γρήγορα, από 1η Γενάρη να μπορούν να παίξουν κιόλας. Που υπάρχει φέτος η συνέπεια των τελευταίων χρόνων; Υπάρχει συνέπεια με βάση αυτά που έχουμε μάθει από τον πρόεδρο;

Βλέπουμε από την αρχή της σεζόν την ανυπαρξία μας στους θεσμικούς φορείς. Τα εγκλήματα που έχουν γίνει υπέρ του Παναθηναϊκού δεν έχουν γίνει για όλες τις άλλες ομάδες μαζί. Ο Παναθηναϊκός κάνει ότι θέλει και ο κόσμος μας παλεύει μόνος του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στήριξε την ομάδα από την αρχή. Πιο πολύ ενδιαφέρεται ο κόσμος να έχει ψηλά τον Κόκκαλη παρά αυτός ο ίδιος. Δεν θα δικαιολογήσω τον κόσμο που έσπασε 10 καρέκλες. Δικαιολογούμε φωνή με επιχειρήματα.

Αυτοί που είναι δίπλα στον πρόεδρο προσπαθούν να τα ρίξουν στον κόσμο λέγοντας ότι από τα πρόστιμα που έχει δεχθεί η ομάδα χάθηκε μία μεταγραφή. Βέβαια δεν είπε κανένας τίποτα για το βραβείο fair play που πήραμε πέρυσι. Όλα τα ρίχνουμε στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει. Βέβαια θέλουμε να βλέπουμε και κάτι που να μας γεμίσει ελπίδα. Ποιος θα πάρει τα χέρια του τον Ολυμπιακό; Τα παιδιά του προέδρου; Ο Σωκράτης και ο Δημήτρης; Πότε μάθανε από μπάλα; 22 και 23 χρονών και ο κ. Χρυσικόπουλος. Οι άνθρωποι είναι για να ελέγχουν αυτούς που ξέρουν, όχι να τα κάνουνε αυτοί οι ίδιοι. Πότε μάθανε από ποδόσφαιρο; Δεν είναι μία εταιρεία ο Ολυμπιακός, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με 6 εκ. φίλους. Αφήνουν τις οικογένειές τους, ακολουθούν την ομάδα, ξοδεύουν χρήματα και περιμένουν να δουν αποτελέσματα. Όχι εμπαιγμό.

Αρμόζουν αυτά τα πράγματα στον Ολυμπιακό; Ετσι μας έχεις συνηθίσει πρόεδρε; Εχουμε να δούμε 5 χρόνια μπάλα στο Καραϊσκάκη. Με τους παίκτες που έφερνες εσύ.

Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε χαρίσει το πρωτάθλημα αλλά δείξτο μας και εσύ πρόεδρε με τις κινήσεις σου. Δεν αντιδρούμε πουθενά. Κάνουνε οι άλλοι ότι θέλουνε. Ολος ο κόσμος λέει ότι έχεις πετάξει λευκή πετσέτα αλλά εγώ δεν το πιστεύω. Θα γίνει καμία κίνηση από αυτές που πρέπει;

Εχουμε ακούσει πολλά. Λέγαμε ότι θα έχουμε τους δικούς μας γυμναστές και δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας. Εφερε έναν φίλο του Κετσπάγια και ένα γερόντι τον Σαντάνα. Πιο φθηνά μας στοίχισε ο Κετσπάγια με τον Ζίκο; Δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν κανονικό προπονητή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου