Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Βλέπουν την καταστροφή να έρχεται και βγάλανε τα μαχαίρια!


rednews

Τάσεις αυτοκαταστροφής έχουν στον Παναθηναϊκό. Μόλις είδαν τον Ολυμπιακό να φτάνει στους 6 βαθμούς (ακόμα και τώρα φοβούνται ότι θα χάσουν το πρωτάθλημα) άρχισαν να καταφέρονται ο ένας κατά του άλλου. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το Χ στο ΟΑΚΑ δήλωσε: "Είδα παράγοντες του Παναθηναϊκού, στην εξέδρα, να χαίρονται για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ξέρουν, όμως, πως είτε είναι παναθηναϊκοί, είτε ολυμπιακοί, εμείς θα συνεχίσουμε να νικάμε. Στο τέλος θα πάρουμε το πρωτάθλημα".
Από την άλλη πριν από τον αγώνα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να μας πείσει και πάλι ότι δεν είπε αυτά που είπε για τον Κόκκαλη και είδατε όλοι στο αποκαλυπτικό video του Red News.
Ο δε Νικόλαος Πατέρας δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση: Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια. 'Οσο είμαι εγώ στην προεδρία, προσπαθώ να επαναφέρω την ομαλότητα. Κάθε μέτοχος έχει τη δική του γνώμη.Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι από τη στιγμή που δεν αφορά εμένα, δεν αναφέρθηκε το όνομά μου, όπως συνέβη με τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ξαναλέω ότι κάθε μέτοχος έχει τη δική του γνώμη".

Α ρε τι έχει να γίνει άμα πλησιάσει και άλλο ο Ολυμπιακός. Σας βλέπω να μαχαιρώνετε ο ένας τον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου