Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Θεοδωρίδης: «Έχουμε πιάσει πάτο»!

Στου Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από την προπόνηση και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι από εδώ και στο εξής θα έχει μαζί τους επαφή σε καθημερινή βάση, εκτελώντας πλέον χρέη νέου αθλητικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, θέση που έχει αναλάβει στην ΠΑΕ.

«Η αλήθεια είναι πως πιάσαμε πάτο. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η διοίκηση, αλλά σημαντικό μερίδιο έχετε και εσείς», τόνισε –αρχικά- ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους παίκτες.

«Εγώ θα είμαι κοντά σας σχεδόν σε καθημερινή βάση. Όχι για να σας κάνω έλεγχο, αλλά για να ξέρετε ότι είμαι στο πλευρό σας. Και πριν ήθελα να έρχομαι, αλλά δεν συμφωνούσε ο προηγούμενος προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι σας βλέπω να δουλεύετε με μεγαλύτερη όρεξη και να προσπαθείτε περισσότερο», τόνισε και συνέχισε:

«Μπορεί ο τίτλος να έχει σχεδόν χαθεί, αλλά αυτό που μετράει για τον κόσμο είναι να σας βλέπει να τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο. Κάποιοι αποδοκιμάζουν και εσάς και τον πρόεδρο και όλους. Το ξέρετε, τα έχετε περάσει οι περισσότεροι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, όμως, δεν έμεινε σε αυτά. Μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες.

«Για εμένα είναι αφύσικο να λένε πως ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα και όχι εμείς. Δεν το δέχομαι αυτό και είμαι σίγουρος πως και εσείς δεν το δέχεστε. Πιστεύω ότι εάν βάλουμε δίπλα-δίπλα τις δύο ενδεκάδες που έπαιξαν την Κυριακή, θα δούμε ότι έχουμε πολύ καλύτερη. Υπερέχουμε και πρέπει να το δείξουμε και στην πράξη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου