Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μώραλης: "Δεν πληρώνουμε αποζημίωση"




Την πρόθεση του Ολυμπιακού να καταγγείλει την σύμβαση με τον Ζίκο εξέφρασε ο διευθυντής επικοινωνίας Γιάννης Μώραλης.
Μώραλης: "Δεν πληρώνουμε αποζημίωση"
Με δηλώσεις του στο "Sentra 103,3" αναφέρθηκε για τους λόγους που απομακρύνθηκε ο 56χρονος από τον ερυθρόλευκο πάγκο, για τις μεταγραφές, αλλά και τους Μπάντοβιτς, Νινιάδη.

Για την αποχώρηση του Ζίκο: "Απόψεις υπάρχουν πολλές, κάθε φίλαθλος, κάθε παράγοντας, κάθε δημοσιογράφος εκτιμάει διαφορετικά. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ασχολείται με την ομάδα, απ όπου κι αν βρίσκεται. Αποδείχτηκε ότι η επιλογή του κ. Ζίκο δεν τράβηξε. Στην αρχή είχαμε μια αρκετά καλή εικόνα, υπήρχε ικανοποίηση, όμως στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Ολοι αλλάξαμε γνώμη, κι εμείς, κι εσείς και οι φίλαθλοι. Ολοι είχαμε μια συγκεκριμένη άποψη μέχρι τον Δεκέμβριο, η οποία έπειτα διαφοροποιήθηκε.



Μάς κοίμησαν τα αποτελέσματα, όχι η απόδοση. Αρχικά, είχαμε τα αποτελέσματα, ήμασταν μέσα στους στόχους μας, ήμασταν στους «16» της Ευρώπης και πρώτοι στο πρωτάθλημα. Ομως, υπήρχαν προβλήματα τα οποία βγήκαν στην πορεία. Εμείς ρίχνουμε τις ευθύνες στο ποσοστό που αναλογεί στον καθένα και κρίναμε αναγκαία επιλογή την αλλαγή προπονητή".

Για το εάν έπρεπε να φύγει ο Ζίκο πριν από το ματς με την ΑΕΚ: "Ορισμένοι θεωρούν ότι έπρεπε να φύγει πριν από την ΑΕΚ, ορισμένοι μετά από την ΑΕΚ. Χάθηκαν πέντε βαθμοί, είχαν κερδιθεί κάποιοι άλλοι. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για την άδεια των εννέα ημερών: "Εκείνη την χρονική στιγμή, η ομάδα ήταν στους «16» της Ευρώπης και πρώτη στο πρωτάθλημα. Δεν παρεμβαίνει η διοίκηση σε αποφάσεις του προπονητή, σε μια τέτοια κατάσταση".

Για το εάν θα λυθεί το θέμα με την αποζημίωση του Ζίκο στα δικαστήρια: "Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την σύμβαση με τον Ζίκο, δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει αποζημίωση τους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Απο κει και πέρα θα δούμε την αντίδραση του κ. Ζίκο και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε στα δικαστήρια".

Για το εάν ο Ολυμπιακός στήριξε τον Ζίκο: "Εάν υποστηρίζετε ότι η ΠΑΕ δεν στήριξε τον προπονητή, τότε υπάρχει αντίφαση. Από την μια αργήσαμε να τον διώξουμε και από την άλλη δεν τον στηρίξαμε. Πολλές φορές ο πρόεδρος βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε με τους παίκτες και τον προπονητή".

Για το ότι δεν αποκτήθηκαν παίκτες από τη λίστα του Ζίκο: "Ο Ζίκο έδωσε τις επιλογές του, όμως η διοίκηση θα κρίνει ποιοι θα καλύψουν τις θέσεις που υπάρχουν στη λίστα. Αλλωστε, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές".

Για την επόμενη μέρα και πιθανές προσθήκες στο τεχνικό τιμ: "Ερχονται οι κ.κ. Καρύδας και Λυκομήτρου να πλαισιώσουν το τιμ. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και αν θα αναλάβει κάποιο πόστο. Αγωνιστικά, υπογράφει ο Ντάτολο, ενώ ο Λούα Λούα δείχνει πολύ καλή διάθεση στις προπονήσεις. Η περίπτωση του Καστίγιο είναι λίγο μπλεγμένη, πλέον η Σαχτάρ κρατάει διαφορετική στάση κι έχει μπλοκάρει η υπόθεση".

Για τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη: "Η συγκεκριμένη λύση θα ισχύσει σίγουρα μέχρι τον Μάιο. Απο κει και πέρα, θα συζητήσουμε για το μέλλον".

Για το εάν καλύπτεται η διαφορά στη βαθμολογία: "Αν η εικόνα εξακολουθήσει να είναι όπως αυτή με Αρη, ΑΕΚ και Καβάλα, δεν καλύπτεται η διαφορά, αν βελτιωθούμε από την Κυριακή, ναι καλύπτεται. Βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση, κάναμε κινήσεις ενίσχυσης και αλλαγής στον πάγκο. Ο Ολυμπιακός το χει ξανακάνει, θα δούμε αν μπορεί να το πετύχει και φέτος".


Για τα όσα έγιναν στην Καβάλα: "Πράγματι έγινε από τους συνδέσμους μια προσπάθεια για μαζική συμπαράσταση στην Καβάλα εκτιμώντας ότι είναι κομβικό παιχνίδι, δυστυχώς 200 το πολύ από αυτούς αμαύρωσαν και την προσπάθεια των 6.500 και εξέθεσαν και τον Ολυμπιακό. Τα καταδικάσαμε από το ίδιο βράδυ, αυτα τα πράγματα δεν εκπροσωπούν τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου