Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα


ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εκτός από το αποτέλεσμα και την τραγική εικόνα του Ολυμπιακού στην Καβάλα, ειπώθηκαν κάποια πράγματα για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα. Κυκλοφόρησε μια φήμη για επεισόδιο του Πάντου με τον Ζίκο, γεγονός που διαψεύστηκε από τους ανθρώπους που ήταν στην αποστολή. Και έτσι είναι τα πράγματα, καθώς ο έμπειρος αμυντικός, ουδέποτε έχει δώσει αφορμή για κάτι τέτοιο. Μπορεί ο Bραζιλιάνος τεχνικός να τον άφησε εκτός 18άδας, αλλά το θέμα τελείωσε εκεί επαγγελματικά.

Αυτό που όντως έγινε στο ημίχρονο είναι μια ένταση. Όταν οι παίκτες μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια και στα πηγαδάκια συζητούσαν τι είχε πάει λάθος, μπήκε στη μέση ο Ζίκο και τους φώναξε. ΅Εδώ είμαι εγώ προπονητής δεν θα μιλάει κανείς άλλος΅ τους είπε. Ο Βραζιλιάνος στη συνέχεια έκανε παρατηρήσεις επί προσωπικού στον Ντάρμπισαϊρ με αφορμή την ευκαιρία που έχασε λίγο πριν το σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Άγγλος από την πλευρά του, προσπαθούσε κι αυτός να καταλάβει τι είχε πάει λάθος. Μέχρι εκεί όμως, επεισόδιο δεν έγινε. Όλα αυτά τώρα μικρή σημασία έχουν, αλλά δεν πρέπει κάποια πράγματα να αιωρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου