Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Γύρισε αγριεμένος


Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης και αναμένεται να πάει στο Ρέντη έως την Κυριακή, προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα στους παίκτες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, βρισκόταν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες και ήταν φυσικό κι επόμενο να ενημερώνεται πλήρως για τις εξελίξεις στην ομάδα. Δεν χρειάστηκε φυσικά να έρθει στην Ελλάδα ώστε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ζίκο, αλλά άπαξ και ήρθε, αναμένεται να πάει στο Ρέντη έως την Κυριακή και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τα πει ένα χεράκι στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει φέτος δύο φορές προπονητή, καθώς αποχώρησαν οι Κετσπάγια και Ζίκο και όσο και να φταίνε οι δυο τους για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, κάποιο φταίξιμο θα βαραίνει και τους παίκτες. Όπως είχε πει, άλλωστε και ο κ. Χρυσικόπουλος, όταν παρουσίαζε τον Μπάντοβιτς στους παίκτες, τους είπε. "Δεν μπορούν να φταίνε μόνο αυτοί", θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει το μήνυμα της διοίκησης.

Ακόμα πιο ηχηρό, πάντως, θα είναι αυτό του προέδρου μας, καθώς οι παίκτες μας δεν δείχνουν την απαραίτητη σοβαρότητα τώρα τελευταία και χάνουν βαθμούς από δω κι από κει. Η κατάσταση δεν πάει άλλο, πρέπει να σοβαρευτούν και σε αυτό το μήκος κύματος αναμένεται να είναι η ομιλία του προέδρου προς τους παίκτες.

Και αυτοί από εκεί και πέρα, καλά θα κάνουν να τον ακούσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου