Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Καστίγιο



Επιμέλεια: O Ερυθρός Κατάσκοπος

"Ναυαγεί" του Καστίγιο στον Ολυμπιακό, διότι η Σαχτάρ τον δανείζει για ένα χρόνο με 2 εκ. ευρώ, δηλαδή άλλαξε την αρχική συμφωνία. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αναλύει το θέμα.

Από τη διοίκηση του Ολυμπιακού δόθηκε σήμερα στον Τύπο η πραγματική και αληθινή αντιπρόταση της Σαχτάρ του Ντόνετσκ για τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο. Διότι, η αντιπρόταση που γράφτηκε σήμερα στις εφημερίδες είχε διαρρεύσει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή κι όπως αποδείχθηκε ήταν ανακριβής.

Δηλαδή, το ότι η Σαχτάρ ζητάει 2 εκ. Ευρώ για 1,5 χρόνο δανεισμού δεν είναι αλήθεια, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις επισήμως της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι ότι οι Ουκρανοί στο χαρτί που έστειλαν χθες στις 9 το βράδυ στα γραφεία του Ολυμπιακού ζητάνε μεν δύο εκ. Ευρώ, αλλά για ένα χρόνο, που δεν είναι καλά καλά ένας χρόνος. Είναι 11 μήνες. Από τον Φλεβάρη έως τον Δεκέμβρη.

Οπότε, η διαφορά είναι σημαντική. Διότι, οι Ουκρανοί και τον δίνουν για λιγότερο χρονικό διάστημα και ζητάνε και μισό εκατομμύριο Ευρώ παραπάνω.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να προχωρήσει τη μεταγραφή του Καστίγιο, που εξελίσσεται σε σαπουνόπερα μεξικάνικη και μάλιστα φτηνής διαλογής..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου