Tζόρτζεβιτς για Γενικός Αρχηγός
Μια από τις πρώτες αλλαγές που θέλει να κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στην θέση του Γενικού αρχηγού να ενεργοποιήσει και να δραστηριοποιήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Το ενδεχόμενο αυτό φημολογείται από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά για διάφορους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο Ζίκο για παράδειγμα ήθελε καθαρά δικούς τους ανθρώπους κοντά του, κάποια στιγμή ο "Τζόλε" είχε τους δικούς του ενδοιασμούς για να αναλάβει το πόστο ενώ από ένα σημείο και μετά το θέμα είχε "παγώσει".

Τώρα όπως όλα δείχνουν σε μια δύσκολη αγωνιστικά περίοδο για τους "ερυθρόλευκους", ο θρυλικός αρχηγός είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά κοντά στην ομάδα, αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο, με σκοπό να "ξυπνήσει" και να τονώσει το πεσμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών. Ο 37χρονος Σέρβος άλλωστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα αποδυτήρια των Πειραιωτών και εμπνέει τον απόλυτο σεβασμό. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη παραμένουν εξαιρετικές, είναι στενός φίλος με τον βοηθό προπονητή Ανδρέα Νινιάδη ενώ πλέον έχει και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με τον Ολυμπιακό.