Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τοροσίδης: Νίκη ψυχολογίας


Σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των ερυθρολεύκων έπαιξε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και σε αυτό το σημείο στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Με τον συμπαίκτη τους συμφώνησαν Μαρέσκα και Ραούλα Μπράβο...



...ενώ ο Ντάρμπισαϊρ τόνισε πως σημασία έχει η νίκη και έχει ποιος έβαλε το γκολ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ότι η νίκη επί του Πανιωνίου ήταν κυρίως ψυχολογικής σημασίας. "Περισσότερο ψυχολογικής από βαθμολογικής. Οι βαθμοί παίζουν ρόλο, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια νίκη κυρίως για λόγους ψυχολογίας, τόνισε ο Τοροσίδης που αποχώρησε από το παιχνίδι με κάκωση στο άκρο του δεξιού ποδιού.

Ο Ντάρμπισαϊρ, που σημείωσε και το πρώτο του φετινό γκολ, τόνισε: "Δεν έχει σημασία ποιος πέτυχε το γκολ. Σημασία έχει η νίκη. Τα δώσαμε όλα. Για την αλλαγή του. Είχα πονοκέφαλο, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι ήταν καλύτερα να βγω. Ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες".

Στον τομέα ψυχολογία στάθηκε κι ο Εντσο Μαρέσκα. "Ήταν μια σημαντική νίκη. Είναι πάντοτε σημαντικό να κερδίζεις γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία που το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή. Ελπίζουμε για το καλύτερο", τόνισε ο ιταλός.

Ο Ραούλ Μπράβο από την πλευρά του, τόνισε: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για να ανέβει η ψυχολογία μας. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είχαμε αυτές τις στιγμές και γι' αυτό είναι σημαντική η νίκη. Όταν αλλάζεις προπονητή οι παίκτες ανεβαίνουν γιατί καταλαβαίνουν πως για να αλλάξει προπονητής, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε και βάλαμε και το γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και μας πίεσαν οι αντίπαλοι".

Ο Λεονάρντο τέλος, δήλωσε: "Ηταν ένα δύσκολο ματς και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Η ομάδα από εδώ και στο εξής θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Συνεχίζουμε, θα βρούμε τον ρυθμό μας. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα".

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου