Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Θα γυρίσει στο "Λιμάνι" του;


Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζέρ του

Στο μυαλό των διοικούντων του Ολυμπιακού οι οποίοι επεξεργάζονται λύσεις για να αποκτήσει ξανά η ομάδα τη χαμένη αίγλη της, υπάρχει πάντα το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων και όπως είδαμε στο Καραϊσκάκη στον...

αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ο αγαπημένος προπονητή του κόσμου.

Σε περίπτωση όμως που δεν κατέστη δυνατό να γυρίσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό όλοι έχουν κατανοήσει πλέον πως οφείλουν να προσανατολιστούν στο πρόσωπο ενός προπονητή που έχει γνωρίσει τι σημαίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά και να μην πρόκειται για κάποιο ευκαιριακό τύπο που διψάει για τουρισμό και για μπουζούκια.

Οι δηλωσεις μάλιστα του μάνατζερ του προπονητή της Βιγιαρεάλ αφήνουν ανοιχτό το παραθυράκι της επιστροφής του Βαλβέρδε στην Ελλάδα.


"Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και την ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα".

"Στο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ υπάρχει οψιόν αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και είναι κοινή, κάτι άλλωστε που συνηθίζει να κάνει με κάθε ομάδα. Δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές για να γίνει κάτι τέτοιο".
todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου