Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΟΣΦΠ: Μόνο αν κάνει το θαύμα του


Πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Το έγγραφο που περιμένει ο Ολυμπιακός από τους Ουκρανούς δεν έχει έρθει ακόμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια ανησυχία στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων» που πιστεύουν πλέον πως δύσκολα θα τελειώσει η μεταγραφή. Την Καβάλα αντιμετωπίζει απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο Ολυμπιακός.

Πολύ δύσκολα του Νέρι

Προς ναυάγιο οδεύει η περίπτωση απόκτησης του Νέρι Καστίγιο από τον Ολυμπιακό. Η Σαχτάρ άλλαξε στάση και δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό. Επιμένει ο Μεξικανός ότι θα καταφέρει να μεταπείσει την ουκρανική ομάδα και μόνο με προσωπικές του ενέργειες αναμένεται να αλλάξει το κλίμα. Ιδιαίτερη κινητικότητα στην ΠΑΕ για ακόμα μία μεταγραφή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του υποψήφιου στόχου.

Κρίσιμη εβδομάδα για Σκόκο

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο στον Ολυμπιακό. Μέσα στις επόμενες ημέρες η νέα μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της και προτίθεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό.

Ωστόσο, η πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να συζητήσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θέλει να φύγει τώρα από την «Ένωση», ενώ δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση του Σκόκο.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη ενδέχεται να έρθουν στην Ελλάδα οι μάνατζερ του Αργεντινού, Φαμπιάν Σολντίνι και Μαρτίν Μοντέρο, και θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα παραχωρήσουν τον καλύτερό τους παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Μονόδρομος η νίκη

Τη νίκη με την οποία θα μείνει στο «κυνήγι» του Παναθηναϊκού θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του (από δεξιά προς αριστερά) θα βρίσκονται οι Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Τοροσίδης με τον Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί (δεξιά) και τον Λεονάρντο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντάρμπισαϊρ (ή Ντιόγο).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης και Λούα Λούα. Εκτός έμειναν ο Γκαλέτι, ο Ντουντού, ο Μήτρογλου και ο Σοϊλέδης.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου