Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Θέμα χρόνου η ενεργοποίηση Γκαγκάτση

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι η ώρα των αποφάσεων στον Ολυμπιακό και όπως σας ενημερώσαμε από το μεσημέρι με την επίσκεψη του Δημήτρη Θεοδωρίδη στου Ρέντη και των αλλαγών. Πρώτο μέλημα του Σωκράτη Κόκκαλη είναι η θωράκιση της ομάδας από τους... εξωγενείς παράγοντες και οι πληροφορίες που συλλέγουμε, φέρνουν τον ισχυρά άνδρα των ερυθρόλευκων να ρίχνει στη... μάχη "βαριά χαρτιά".

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης είναι έτοιμος να αναλάβει επιτελικό πόστο στην ομάδα. Είναι ένα πρόσωπο πολύ ισχυρό και με διεθνείς... σχέσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχει η σκέψη να πάρει πάνω του το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας (σχεδιασμό, μεταγραφές) και ο Γιάννης Χρυσικόπουλος να κρατήσει την οικονομική διαχείριση, από την οποία ξεκίνησε στη ΠΑΕ και μέχρι τώρα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Οι πληροφορίες του "rednews" κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία με τον Βασίλη Γκαγκάτση και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Αρχικά η σκέψη ήταν να υλοποιηθεί η συνεργασία στο τέλος της σεζόν, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα φέρνουν την αλλαγή τώρα. Ο στόχος είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος. Οι μήνες που μεσολαβούν μέχρι το Καλοκαίρι είναι καθοριστικοί κι αυτό το ξέρουν άπαντες στο λιμάνι...

Παραδοσιακά η Παρασκευή είναι μέρα που φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου