Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Τα έργα του Δούρου!


O ΓΑΥΡΟΣ

Οι φίλοι από τα παλιά εμφανίστηκαν ξανά και αναλαμβάνουν δράση. Ο βάζελος είναι στο συν επτά, αλλά δεν είναι και ο Ολυμπιακός για να αισθάνεται άνετος. Έτσι έχουν εμφανιστεί όλοι και έχουν αναλάβει δράση για να κρατήσουν την ομάδα με σήμα την αλογοτροφή στην κορυφή.

Πέρα απ' όλους του άλλους έχουμε και τον Δούρο. Τον γνωστό πρώην διαιτητή. Αξέχαστος έχει μείνει σε όλους μας, αλλά και αυτός θα βάλει το χεράκι του την ερχόμενη Κυριακή στην κρίσιμη και καθοριστική αγωνιστική. Παρατηρητής θα είναι στον αγώνα του "Κλεάνθης Βικελίδης" εκεί που ο Άρης θα υποδεχτεί τον βάζελο.

Νομίζετε ότι είναι τυχαίο αυτό που γίνεται; Όχι βέβαια και για όσους δεν θυμούνται εμείς γι' αυτό είμαστε εδώ για να τους θυμίσουμε. Ο κύριος Δούρος, λοιπόν που θα είναι παρατηρητής στο Χαριλάου είναι αυτός που είχε βάλει το χεράκι του για να πάρει το μοναδικό του πρωτάθλημα ο βάζελος από το 1997 και μετά. Εκείνο της σεζόν 2003-04. Ο Δούρος ήταν ο διαιτητής στο 2-2 της Λεωφόρου που αντί να δώσει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και να αποβάλλει τον Κυργιάκο είχε δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ζιοβάνι.

Θυμηθείτε την φάση. Ο Δούρος επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου