Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πακέτο εισιτηρίων




Από τη Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί μας να εξασφαλίσουν το πακέτο εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο κόσμος του Θρύλου, θα έχει τη δυνατότητα να πάρει το πακέτο εισιτηρίων για τα ματς της Ευρωλίγκα κόντρα σε Κίμκι, Τσιμπόνα και Κάχα Λαμποράλ, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη δημιουργία και διάθεση προς τους φιλάθλους μας ενός ειδικού και ιδιαίτερα ελκυστικού πακέτου εισιτηρίων για τους ερχόμενους αγώνες της ομάδας για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 1/2/2010 στις 10:00 θα είναι διαθέσιμα από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ πακέτα εισιτηρίων των 3 εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το Top 16 της Euroleague! 3 πολύ σημαντικοί εντός έδρας αγώνες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη πρόκριση της ομάδας στα play offs της Ευρωλίγκα!

Τα πακέτα των εισιτηρίων θα είναι των 45 ευρώ, των 60 ευρώ και των 120 ευρώ. Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού θα έχει τη δυνατότητα αγοράζοντας ένα πακέτο εισιτηρίων σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες τιμών, να παρακολουθήσει την ομάδα μας στους αγώνες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΙΜΚΙ στις 3 Φεβρουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΙΜΠΟΝΑ στις 10 Φεβρουαρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ στις 4 Μαρτίου

Επίσης, εκτός της δυνατότητας και της ευκαιρίας να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο και για τους 3 παραπάνω αγώνες, προσφέρονται και μια σειρά από προνόμια που θα συνοδεύουν το κάθε πακέτο. Συγκεκριμένα με κάθε αγορά του πακέτου εισιτηρίων (μέχρι 2 ο κάθε φίλαθλος) θα δίνεται ένα κουπόνι με το οποίο ο κάτοχος θα απολαμβάνει εκπτώσεις από τις μπουτίκ του Ολυμπιακού που θα φθάνουν μέχρι και 30% σε όλα τα είδη. Θα έχει προτεραιότητα για να συμμετάσχει σε μια σειρά από διαγωνισμούς των χορηγών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ειδικά σχεδιασμένων για αυτούς τους 3 αγώνες.

Επίσης κάθε πακέτο θα συνοδεύεται και από τη δυνατότητα για δωρεάν είσοδο για τον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απέναντι στη ΚΑΒΑΛΑ στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Ο στόχος της προσφοράς αυτής είναι να δημιουργήσουμε σε αυτούς τους 3 αγώνες της ομάδας αλλά και σε κάθε αγώνα εντός έδρας, μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια της για τη κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας το καλοκαίρι, να θαυμάσουν από κοντά την ομάδας μας με μια πολύ καλή τιμή εισιτηρίου. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καινούργιες ευκαιρίες ώστε να έρθουν στο γήπεδο περισσότεροι φίλαθλοι, νέοι φίλαθλοι, περισσότερα παιδιά και οικογένειες και να απολαύσουν κάθε στιγμή του αγώνα. Οι 3 αυτοί μεγάλοι αγώνες θα προσφέρουν ξεχωριστές συγκινήσεις και θέλουμε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού δίπλα μας. Επιπρόσθετα, τα πακέτα εκτός των πολύ καλών τιμών συνοδεύονται και από προσφορές έκπτωσης στα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού καθώς δωρεάν είσοδο στον αγώνα της ομάδας μας με τη Καβάλα στις 13 Φεβρουαρίου!

Η προσφορά αυτή είναι περιορισμένης διάρκειας. Τα πακέτα των εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 10:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καθώς και από το site του Ολυμπιακού από τη Κυριακή 31 Ιανουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Κίμκι.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των συγκεκριμένων πακέτων εισιτηρίων ανά κατηγορία τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 4527600 και στο 210 4527471.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου