Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Καστίγιο: Από το ένα άκρο στο άλλο

O Eρυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει τα δεδομένα της υπόθεσης Καστίγιο. Τί ισχυρίζεται ο Ολυμπιακός και τί η Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε ένα ακόμα μεταγραφικό μπάχαλο για την πειραϊκή ομάδα.
Καστίγιο: Από το ένα άκρο στο άλλο
Εντελώς διαφορετικές είναι οι θέσεις που διατυπώνουν ο Ολυμπιακός και η Σαχτάρ αναφορικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο, που κι αυτή θα γίνει σίριαλ, με άγνωστη την έκβασή του. Τόσο διαφορετικές είναι οι θέσεις, που πάνε από το ένα άκρο στο άλλο...

Ο μεν Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι έχει κάνει μία προσφορά στην Σαχτάρ για δανεισμό του Καστίγιο με 1,5 εκ. ευρώ για ενάμιση χρόνο, αφού "τέτοια είναι η προφορική συμφωνία που έχουμε κάνει με μάνατζερ εξουσιοδοτημένο από τους Ουκρανούς. Μάνατζερ που ήρθε δύο φορές στα γραφεία μας, με το χαρτί στο χέρι".

Η δε Σαχτάρ ισχυρίζεται ότι έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι τον Καστίγιο δεν τον δανείζει, αλλά μόνο τον πουλάει και δη με 12 εκ. Ευρώ (!!!), αφού "τον είχαμε πληρώσει 20 εκ. Ευρώ πριν από 2,5 χρόνια".

Κι άντε να βγάλει κανείς άκρη με αυτό το μπάχαλο.

Η ουσία είναι ότι όσο δεν φτάνει η έγγραφη επιβεβαίωση της μεταγραφής από το μακρινό Ντόνετσκ, δεν υπάρχει ολοκληρωμένη μεταγραφή Καστίγιο στον Ολυμπιακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου