Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Τέρμα οι δικαιολογίες. Ενωμένοι μέχρι τέλους...

rednews
Σταύρος Βρανάς

Ελπίζω πως οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις και η ...Ζικολογία δεν θα έχουν αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι πάνε στην Καβάλα για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Νίκη και τίποτε άλλο. Οτιδήποτε άλλο χαιρετάς τον φετινό τίτλο και παλεύεις με νύχια και με δόντια να βγεις στο Τσάμπιονς Λίγκ...

Βλέπετε όλα αυτά τα θέλαμε και τα πάθαμε... Ομως δεν χρειάζεται πλέον άλλο πισωγύρισμα. Αυτό που απαιτείται είναι ενωτικό κλίμα και τίποτα παραπάνω ή παρακάτω. Ο Ζίκο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του και αυτό τον τιμά. Από τη μία έγραψε στο προσωπικό του σάιτ και είπε όσα έπρεπε να πει και από την άλλη πήρε μαζί του στην αποστολή της Καβάλας τον Στολτίδη. Δείγμα σαφώς καλής θέλησης που μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στα αποδυτήρια των ερυθρολεύκων.

Οι παίκτες από την πλευρά τους πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Οτι οι δύο γκέλες ήταν μια κακή παρένθεση και πως στα... πόδια τους είναι να φέρουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Οσο για την διοίκηση; Νομίζω πως άργησε κοντά ένα μήνα στην απόκτηση των παικτών και λογικά δεν έχει τελειώσει ακόμα... Αυτό που λέει ο λαός μας δεν είναι λάθος. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η καθυστέρηση δεν θα αποβεί καθοριστική για τον τίτλο. Βεβαίως ο κόσμος συνεχίζει να ζητά την επιστροφή του Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια και κάποιον στο πλευρό του Ζίκο. Ας πάει η ομάδα στην Καβάλα και άς γυρίσει με το τρίποντο και μετά όλα γίνονται, λέω και εγώ από την πλευρά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου