H ΠΑΕ διαψεύδει τις φήμες για αποχώρηση Κόκκαλη
Σιγή ιχθύος έχει διατηρήσει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ, στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, για πρώτη φορά από την στιγμή που επέστρεψε από την Αμερική, έχοντας σημαντικό ραντεβού με τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη που πιθανότατα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ έμεινε εκεί για δύο ώρες και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να θελήσει να κάνει δηλώσεις.

Φήμες περί αποχώρησης!

Δύο είναι τα σενάρια για το μέλλον στα διοικητικά δρώμενα των "ερυθρολεύκων". Το πρώτο πως ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στη διοικητική στελέχωση, ενώ το δεύτερο, σύμφωνα με φήμες, κάνει λόγο πως ο πρόεδρος των Πειραιωτών έχει πάρει ήδη απόφαση να αποχωρήσει(!) μετά από 17 χρόνια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ώρα για αποφάσεις

Μέχρι στιγμής ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", όχι απλά δεν είχε μιλήσει με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά γενικά δεν μιλούσε σε άνθρωπο τις τελευταίες μέρες, ο απογοητευμένος Σωκράτης Κόκκαλης, όπως σχολίαζαν όσοι τον ξέρουν καλά.

Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν το πότε θα τοποθετηθεί δημόσια ώστε να πάρει θέση για τα "καυτά" θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ η εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, θα σημάνει εξελίξεις.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του Σωκράτη Κόκκαλη, τονίζουν πως αυτή η στασιμότητα δεν θα συνεχιστεί για πολύ και σύντομα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών θα βγει... στην αντεπίθεση και θα μιλήσει ανοιχτά, για τις σκέψεις του άλλα και για το μέλλον του Ολυμπιακού.

Άπαντες στα γραφεία της ΠΑΕ, στην περιοχή της Καστέλας του Πειραιά, περιμένουν με αγωνία τις νέες αποφάσεις του Σωκράτη Κόκκαλη, σε μια πρωτόγνωρη φάση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς από τη σεζόν 1996-97 και έπειτα ποτέ ξανά η ομάδα στις εγχώριες διοργανώσεις δεν είχε φτάσει τόσο χαμηλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί ήδη από το Κύπελλο Ελλάδος ενώ από τον Γενάρη έχει σχεδόν χαθεί το πρωτάθλημα! Μοναδική παρηγοριά στον "άρρωστο" το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται στους "16" του Champions League.

Υπάρχει επίσης και αυτή η αναστάτωση με τον κόσμο του Ολυμπιακού που για πρώτη φορά αντιδρά έντονα με τις επιλογές και τις αποφάσεις της διοίκησης ενώ πλέον ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πικραμένος, ενοχλημένος και ιδιαίτερα προβληματισμένος, όχι μόνο με την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και στεναχωρημένος από την αρνητική στάση μερίδας οπαδών των "ερυθρολεύκων" προς το πρόσωπο του.