Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Έτοιμος σε ένα μήνα!




Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει για καλό λόγο. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής απασχολεί όλον τον κόσμο και όχι μόνο του Ολυμπιακού. Για την κατάσταση της υγείας του Γκαλέτι ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική βάζοντας τέλος ουσιαστικά στις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει ακόμα και το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από ιατρικούς κύκλους τα νέα είναι καλά για τον Γκαλέτι.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο Αργεντινός θα είναι παικτικά έτοιμος σε περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Αυτά αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, αλλά καλό θα είναι να κάνουμε υπομονή για να δούμε τι ακριβώς θα γίνει τελικά. Βεβαίως, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων (τακτικών) στις οποίες υποβλήθηκε.

Για να υπάρχει, όμως, αυτή η πληροφορία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάηκαν εντελώς οι υπόλοιπες που μίλαγαν για τέλος της καριέρας (!) του αργεντινού, τότε δεν έχουμε λόγο παρά να τις πιστέψουμε. Άλλωστε, αυτό μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό, αφού εάν όντως ο Γκαλέτι είναι έτοιμος σε ένα μήνα, τότε θα είναι διαθέσιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπορντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου