Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ο Μπάντοβιτς ετοιμάζει αλλαγές εν όψει Πανιωνίου


Να βάλει τέλος στις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16:45) στη Νέα Σμύρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο χωρίς κάποιο απρόοπτο, αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα....

Το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έριξε και πάλι το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να φύγουν από την Πλατεία με τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουν στην δεύτερη θέση. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την ΑΕΚ και στο Λιμάνι ελπίζουν σε απώλεια βαθμών των «πρασίνων».

Τα προβλήματα για ακόμα μία φορά δεν λείπουν και ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται στο σύστημα 4-3-3, προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές. Σύμφωνα με όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, ο Νικοπολίδης θα είναι στα δοκάρια, οι Αβραάμ και Μέλμπεργκ τα στόπερ, ενώ Ζεβλάκοφ και Λεονάρντο θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ο Μαρέσκα θα αγωνιστεί ως κόφτης, μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, με τους Ντουντού και Τοροσίδη να είναι μπροστά του σε οργανωτικό ρόλο. Ο Ζαϊρί θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ντάτολο, που θα για πρώτη φορά θα πάρει φανέλα βασικού, στο αριστερό και ο Ντάρμπισιρ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Σε ότι αφορά τα της προπόνησης, ο Μήτρογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μετά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Γκαλίτσιος έκανε ατομικό. Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο και ο Λούα Λούα πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην αποστολή, που αποσύρθηκε στον ξενώνα του αθλητικού κέντρου του Ρέντη, έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Οι εκτός αποστολής θα προπονηθούν το μεσημέρι της Κυριακής (12:00).

http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου