Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Έχει έτοιμο τον Χιμένεθ, αν χαλάσει του Καστίγιο!




ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στον Ολυμπιακό, περιμένουν μέχρι αύριο να τελειώσουν και το τυπικό μέρος της υπόθεσης του Νέρι Καστίγιο. Όσο όμως η Σαχτάρ παίζει... παιχνιδάκια οι ερυθρόλευκοι δεν μένουν με... σταυρωμένα τα χέρια. Έβγαλαν από το... συρτάρι την περίπτωση του Χιλιανού, Χιμένεθ για τον οποίο το rednews σας έχει ενημερώσει αποκλειστικά, από τις 11 Ιανουαρίου! Ο παίκτης είχε προταθεί, άρεσε πολύ, αλλά σε πρώτο πλάνο ήταν του Καστίγιο. Τώρα που τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, ο Χιλιανός ίσως γίνει πρώτο φαβορί για να κάνει το ταξίδι, Λονδίνο-Αθήνα...

Ο Χιμένεζ ανήκει στην Ιντερ μέχρι το 2012 όμως αγωνίζεται αυτή την στιγμή ως δανεικός στην Γουέστ Χαμ. Aποκαλείται ως ο "μάγος" της Χιλής. Ανήκει στην Ιντερ από το 2007 και έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας του Μιλάνου 21 φορές έχοντας πετύχει 3 γκολ.

Φέτος έχει παίξει 11 παιχνίδια με την Γουέστ Χαμ και έχει σημειώσει ένα τέρμα. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως επιτελικό χαφ και είναι 26 ετών.

Από το 2002 μέχρι το 2006 έπαιξε στην Τερνάνα της Χιλής με 24 γκολ σε 88 αγώνες, ενώ στην Ιταλία αγωνίστηκε σε Φιορεντίνα (19 συμμετοχές και 3 γκολ) και Λάτσιο (15 συμμετοχές και 3 γκολ). Αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Χιλής μέχρι το 2007 (20 συμμετοχές) όταν και πήρε ιταλικό διαβατήριο.

Το rednews παρακολουθεί στενά και αυτή την μεταγραφική υπόθεση του Ολυμπιακού και θα σας ενημερώσει με ακρίβεια!

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου