Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Τον ήθελε, αλλά…

Albert RieraImage via Wikipedia


gavros

Παιχταράς είναι ο Άλμπερ Ριέρα της Λίβερπουλ και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλιότερα, όταν έπαιζε στην Εσπανιόλ. Κατέληξε στην Αγγλία και το συγκρότημα του Μπενίτεθ, αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για να τον εντάξει στο δυναμικό του τον Ιανουάριο, αλλά μάλλον εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Όπως είναι γνωστό, στον Πανιώνιο αγωνίζεται ο αδερφός του, Σίτο Ριέρα. Έτσι, την Δευτέρα και σε εκδήλωση χορηγού του Πανιωνίου, ο Ριέρα ρωτήθηκε για τον Ολυμπιακό. Για το αν γνώριζε κάτι και για τον αδερφό του και στην ουσία, το επιβεβαίωσε. "Ο αδερφός μου, μου είπε πριν ένα μήνα ότι είναι πιθανό να έρθει στον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: "Τώρα είναι πολύ καλά στη Λίβερπουλ, είναι δύσκολο να έρθει αλλά ίσως τα επόμενα χρόνια να μείνουμε μαζί στην Ελλάδα".

Χάθηκε η ευκαιρία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα αυτός ο παιχταράς κι έτσι ο Ολυμπιακός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις, για να φτάσει σε συμφωνία με τον Ντάτολο της Νάπολι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά, αλλά όπως πήγαν τα πράγματα με τις γκέλες της ομάδας, ποιος να ασχοληθεί τώρα με τα μεταγραφικά; Ο Σωκράτης Κόκκαλης άλλωστε, το στίγμα του το έδωσε από χθες κιόλας. Στην ομιλία του στους παίκτες. "Εσείς είστε και θα τραβήξετε το κουπί", ήταν το μήνυμά του και αυτό θα γίνει και στη συνέχεια…
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου