Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Μπάντοβιτς: «Κάτι αλλάζει»

(Photo: Action Images). eshop ad

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου (1-0) στη Νέα Σμύρνη διατηρεί τους Πειραιώτες όρθιους αγωνιστικά και ψυχολογικά. «Κάτι αλλάζει στην ομάδα…», ήταν το σχόλιο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Δεν πρέπει να τον “σταυρώσουμε” για ένα λάθος», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αναφερόμενος στον Ντάτολο και την επιπόλαια αποβολή του στο 51’ του αγώνα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μπάντοβιτς:

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήταν μια μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε το ματς βάσει του γεγονότος ότι πάνω από 40 λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο (σ.σ. αποβλήθηκε στο 51’ ο Ντάτολο). Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά, πρεσάραμε και είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας αλλά και θέληση και πάθος για τη νίκη. Ο αντίπαλός μας δυσκολεύτηκε αρκετά στο συγκεκριμένο διάστημα και θεωρώ πως εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί όταν κλέβαμε τις μπάλες στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες.

Μετά την αποβολή του Ντάτολο αναγκαστήκαμε να οπισθοχωρήσουμε, αλλά η αμυντική μας οργάνωση ήταν πολύ καλή. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησαν και οι αλλαγές που κάναμε. Στο τέλος κινδυνέψαμε σε δύο φάσεις του Πανιωνίου. Η σημερινή μας νίκη δείχνει ότι αλλάζουν κάποια πράγματα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά στις προπονήσεις και από δω και πέρα θέλουμε να δουλέψουμε στην τακτική και στην προπόνηση προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας».

Για την αποβολή του Ντάτολο: «Δε πρέπει να τον “σταυρώσουμε”, είναι λίγες μέρες στην ομάδα, έγινε ένα λάθος, θα τον στηρίξουμε, θα του μιλήσουμε για να μη το επαναλάβει».

Για την αλλαγή του Νταρμπισάιρ στο ημίχρονο: «Δεν ένιωσε καλά από μια αγκωνιά που δέχθηκε (σ.σ. από τον Σκούφαλη) στο πρώτο ημίχρονο, ένιωσε πόνους στο κεφάλι, ζήτησε αλλαγή και δεν θελήσαμε να ρισκάρουμε».

Για τον Λεντέσμα: «Προέρχεται από εγχείρηση και έλειπε για αρκετό διάστημα από την ομάδα. Ο Λεντέσμα ηρέμησε το παιχνίδι μας και είχαμε καλή κυκλοφορία και ηρεμία στο χώρο του κέντρου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου