Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΟΣΦΠ: Τελεσίγραφο στη Σαχτάρ για Καστίγιο

(Photo: ActionImages). eshop ad
Φαξ στη διοίκηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με το οποίο θα ενημερώνει τους Ουκρανούς ότι δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο με τους όρους που εκείνοι προτείνουν (δύο εκατ. ευρώ για δανεισμό ενός έτους), θα στείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υπόθεση της επιστροφής του Μεξικανού θα προχωρήσει μόνο αν η Σαχτάρ δεχτεί να τον παραχωρήσει για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Νέα ράμματα ο Λούα Λούα

Με αρκετά προβλήματα πραγματοποιήθηκε σημερινή η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Λούα Λούα έκανε αλλαγή στα ράμματά του (ύστερα από κλοτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), ενώ ο Νικοπολίδης και ο Μέλμπεργκ δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Στους δύο ποδοσφαιριστές χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και παρέμειναν στο σπίτι τους. Πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Τοροσίδης, ενώ ο Ντάρμπισαϊρ πήρε άδεια και απουσίασε από την προπόνηση. Όσοι είχαν παίξει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

* Η προπόνηση της Τετάρτης προγραμματίστηκε στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου